2777
2789
عنوان

طلاق عاطفی

| مشاهده متن کامل بحث + 635 بازدید | 41 پست
اما یه مدت بعدش چیهمه چی به روال عادی بر میگردهجز این

نه ... این شادی برای مادرت واقعی میشه...اگر مادر بودی متوجه می شدی ..

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
تا اینجا داشتم بهت حق میدادم که دیدم نوشتی برادرم به پدرم وابسته است، من یه پسر ده ساله دارم پسرها ع ...

اما داداش کوچیکم دو شبه به خاطر شهریه اش نخوابیده همش یه گوشه گریه میکنه چندان هم وابسته نیست اما یه بار از طلاق حرف زدیم نشست گریه کرد گفت می خوام پیش هر دوتاشون باشم اما اونم مثل من از کنار دوتاشون بودن خوشبخت نیست

می خوام دپدرم درمان شه راهی نیست

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ... این شادی برای مادرت واقعی میشه...اگر مادر بودی متوجه می شدی ..

قبول دارم

اما مشکلش با پدرمم حل میکنه

فارابی می گوید من مدینه ای یافتم به نام فاسقه که مردم ان حق را می دانند از ان گریزانند اما من می گویم بین دانستن حق و عمل به ان یک شجاعت و فکر فاصله هست

انشالله خدا کمکت کنه

ممنون🌹🌹🌹🌹🌹

قبول دارماما مشکلش با پدرمم حل میکنه

نمی دونم ...شاید ...ولی اینو می دونم که بالاخره بعد از سال ها مادرت یه دلخوشی پیدا می کنه و اینو اون لحظه با برق نگاهش متوجه میشی

سلام.مادر سه دختر هستم .سال ۹۸وقتی دختر سوم را باردار بودم بی خوابی های شبانه مرا با نی نی سایت آشنا کرد وقتی هدیه خدا به دنیا آمد چند ماهی از نی نی سایت دور شدم و بعد باز برگشتم چند وقتی دیدم و‌خواندم دعواهای مادر شوهر و جاری و عروس و زن برادر .سپس خواستم با کاربری جدید وارد شوم .پس قدیمی هستم هرچند تاریخ عضویتم  جدید است
عزززیز دلم تو چقدر فهمیده ای خوش به حال مامانت باهاش حرف بزن وبهش بگو بزار بفهمه یکی هست درکش می کنه

ممنون از تعریفتون

اما اگه بفهمه من از این وضع ناراحتم داغون میشه

نمیخوام چنین حسی داشته باشه

اما یه مدت بعدش چیهمه چی به روال عادی بر میگردهجز این

دخترم شما شرایط منودارید بشين درست رو بخون برادرت هم همین طور  الان به صلاح شما نیس که جدا بشين دوران بلوغ برادرت در راهه و به شدت سخت و حساس    فعلا تمرکزتون رو تحصیل باشه حتما روزای خوبت میرسه

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فرجهم
نمی دونم ...شاید ...ولی اینو می دونم که بالاخره بعد از سال ها مادرت یه دلخوشی پیدا می کنه و اینو اون ...

اگه قبول نشدم

به نظرتون چی میشه اینم که صد در صد نیست

و مشکل فقط پدرومادرم نیست

اینا خانواده هاشونم باهم دشمن بودن

اگه قبول نشدمبه نظرتون چی میشه اینم که صد در صد نیستو مشکل فقط پدرومادرم نیستاینا خانواده هاشونم باه ...

توکل به خدا ...اونوقت بزرگتر شدی و می تونی با مامانت حرف بزنی  و کمکشکنی برای جدا شدن ..

دخترم شما شرایط منودارید بشين درست رو بخون برادرت هم همین طور الان به صلاح شما نیس که جدا بشين دورا ...

من دنبال روزای خوب خودم نیستم دنبال روزای خوب مادرمم تا حالا خیلی سختی کشیده نمیخوام بعد از این......

از پس داداشمم یه جوری برمیام

توکل به خدا ...اونوقت بزرگتر شدی و می تونی با مامانت حرف بزنی و کمکشکنی برای جدا شدن ..

داداشمم هست قبول نمیکنه

چرا ولی موقعه ای که باهم حرف بزنن دعوا میشهمامانم بگه یه ماست بگیر یه واویلایی میشه که ببین

شما دخالت نکن ، چون نمیتونی درست کنی زندگی مادرتو، خراب‌تر میکنی.

مطمعن باش مادرت بیشتر از تو طالب طلاق هست ، پس دلیل محکمی پشتش هست که اقدام نمیکنه و به همین طلاق عاطفی قناعت کرده

زندگی بعد از طلاق اونقدر هم تو فکر میکنی آسون و آزادانه نیست اونم با دوتا بچه ، بخصوص پسر بچه

متوجه ناراحتی نشه ولی ازش تشکر کن بهش بگو که یه همدمی واسش ته دلش ذوق می کنه

همیشه این کار میکنم اما هیچکس حای هم سفر نمیده

پدرم همسر و همدم مادرمه

من نمیتونم براش شوهرش باشم که اخ