2777
2789
عنوان

تو رو خدا به کمکتون نیاز دارم😭همگی بیایین خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 291 بازدید | 27 پست
از زمین به آسمون میباره؟انگار تو خیانت کردی

آره خودمم همش میگم خوب کاری کردم گفتم کاش به زن و شوهرشون میگفتم ولی من وجدانم ناراحته میگم کاش همین حرفم نمیزدم

برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
نه اونا هنوزم خبر ندارن فقط بهم میگن چون به دوستت گفتی دوستتم به همسایه ها گفته آبرومونو بردی

اصن اهمیت نده وبگو من نگفتم خودش فهمیده بعدم بزن دهنشون بگو شما اصن آبرو دارید که از بی آبرویی میترسید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اونا خیانت کردن تو چرا حالت خرابه حلالیت هم میخوای تازه؟

چون اونا همش بهم پیام میدن میگن ما نمیبخشیمت میگن آبروی ما رو بردی منم عذاب وجدان میگیرم

آره خودمم همش میگم خوب کاری کردم گفتم کاش به زن و شوهرشون میگفتم ولی من وجدانم ناراحته میگم کاش همین ...

ببین من خودم باشم تو این مسائل ها دخالت نمیکنم 

این جور مسائل ها بویِ خون میده 

وقتی توهین میکنی جوابتو نمیدم به این دلیل نیست که کم آوردم..اگه منم مثل تو بی ادب باشم اونموقع فرق منو تو چیه؟پیاماتم نخونده پاک میکنم😊😊😊

هیچی هیچ کاری نکن برو بهشون بگو شما خجالت نکشیدین از خیانتتون حقتچن بود همه بفهمند و ابروتون بره بعد ...

همش دارن بهم پیام میدن میگن تو آبروی ما رو بردی دارن نفرینم میکنن برام دعا گرفتن که نابودم کنن

چون اونا همش بهم پیام میدن میگن ما نمیبخشیمت میگن آبروی ما رو بردی منم عذاب وجدان میگیرم

اون بی شرف ها مگه ابرو هم دارن!؟

پاشو خودتو جمع کن باید میرفتی به زن و شوهرشون میگفتی

حالا فکر ابروی دوتا هرزه ای

بگو ... نخور مگه آدم هرزه خیانتکار متاهل آبرو داره که بخواد بره اگه فکر آبروتون بودی این غلطو نمی‌کردی بلاخره که رو میشد اصلا تهدید کن این سری به همسراتون و خانواده هاتون میگم

برای یک زندگی معمولی 🖤

گوز چ ربطی به شقیقه داشت؟؟یکی دیگه خیانت کرد و یکی دیگه خیانت دیدتوچراافسرده ای کنج خونه نشستی؟؟؟چقد ...

اونا دارن بهم اس میدن میگن نمیبخشیمت 

همش دارن بهم پیام میدن میگن تو آبروی ما رو بردی دارن نفرینم میکنن برام دعا گرفتن که نابودم کنن

بی خیال باش برو پیش مشاوره یه یه آدم عاقل براشون ماجرا رو قشنگ تعریف کن تا بهت کمک کنه خودتو حبس نکن تا جایی چه میشه فعلا جوابشون نده برو پیش مشاوره یا یه آدم خیلی عاقل و بفهم بدون سانسور ماجرا رو بهش بگو و هر چی گفت بهش گوش کن فعلا این بهترین راه هست 

درست متوجه نشدم!یعنی زن و مرد متاهل داشتن به همسراشون خیانت میکردن بعد شما به کسی گفتی و حالا عذاب و ...

آره خب الان چکارشون کنم که همش دارن بهم اس میدن هزاار تا حرف بارم میکنن حالمو بهم میزنن میگن نابودت میکنیم

آره خب الان چکارشون کنم که همش دارن بهم اس میدن هزاار تا حرف بارم میکنن حالمو بهم میزنن میگن نابودت ...

بلاکشون کن

تو کارت درسته 

بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید  من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
آره خب الان چکارشون کنم که همش دارن بهم اس میدن هزاار تا حرف بارم میکنن حالمو بهم میزنن میگن نابودت ...

بگو دهنتون رو ببندید اگه اونکاری که نباید بکنم میکنم و به همه میگم بعد هم بلاکشون کن و تمام

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚