یه زن شوهر دار با یه مرد زن دار با هم ارتباط داشتن منم به دوستم اعتماد کردم در حد درد دل این موضوع رو باهاش در میون گذاشتم ولی اون از اعتمادم سواستفاده کرد و حرف منو پخش کرد حالا که این زن و مرد مطلع شدن باهام دشمن شدن و بهم میگن که ما نمیبخشیمت الان عذاب وجدان شدید گرفتم دو ماهه در حالت روانی و افسردگی شدید کنج اتاقم نشستم و اشک میریزم نمیدونم چکار کنم ازشون حلالیتم طلبیدم ولی اونا بخشیدنم چکارکنم😭
برا سلامتی آقا امام زمان و برای حاجت روایی خودتون صلوات بفرستید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چون اونا همش بهم پیام میدن میگن ما نمیبخشیمت میگن آبروی ما رو بردی منم عذاب وجدان میگیرم
بگو ... نخور مگه آدم هرزه خیانتکار متاهل آبرو داره که بخواد بره اگه فکر آبروتون بودی این غلطو نمیکردی بلاخره که رو میشد اصلا تهدید کن این سری به همسراتون و خانواده هاتون میگم
همش دارن بهم پیام میدن میگن تو آبروی ما رو بردی دارن نفرینم میکنن برام دعا گرفتن که نابودم کنن
بی خیال باش برو پیش مشاوره یه یه آدم عاقل براشون ماجرا رو قشنگ تعریف کن تا بهت کمک کنه خودتو حبس نکن تا جایی چه میشه فعلا جوابشون نده برو پیش مشاوره یا یه آدم خیلی عاقل و بفهم بدون سانسور ماجرا رو بهش بگو و هر چی گفت بهش گوش کن فعلا این بهترین راه هست
آره خب الان چکارشون کنم که همش دارن بهم اس میدن هزاار تا حرف بارم میکنن حالمو بهم میزنن میگن نابودت ...
بلاکشون کن
تو کارت درسته
بانوان عزیزی که به دنبال شغل خونگی هستن البته بدون سرمایه که در هر زمان و مکانی بتونن کسب درآمد کنند و به دنبال پیشرفت هستن تا مستقل تر باشناگر مایل بودید من در خدمتتون هستم❣️@TRUSTISHOروبیکا
آره خب الان چکارشون کنم که همش دارن بهم اس میدن هزاار تا حرف بارم میکنن حالمو بهم میزنن میگن نابودت ...
بگو دهنتون رو ببندید اگه اونکاری که نباید بکنم میکنم و به همه میگم بعد هم بلاکشون کن و تمام
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚