2777
2789

800 میفروشم اصن استفاده نکردم.

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوتا براون دارم داره خاک میخوره سالها

حالا چرا دوتا؟؟مال منم کادو دادن موقعی که  عقد بودم.خودم نخریدم

تاپیک مانکن های زیبا گروه طلایی💛💛💛.یه تثبیتی بااراده😍😍😍.وزن اولیه 98 وزن تثبیت 66 .قد 158
من عین همینو دارم یکساله ارایشگاه نرفتم عالیه

خدایی؟؟؟من کلا استفاده نکردم ببینم چجوریه؟؟

خدایی؟؟؟من کلا استفاده نکردم ببینم چجوریه؟؟

بخدا..عالیه من اصلا ارایشگاه نمیرم صورتم تو سه چهار دقیقه تمیز میکنه البته من با اون سره که درد نمیکنه تمیز میکنم عالی عالیه 

بخدا..عالیه من اصلا ارایشگاه نمیرم صورتم تو سه چهار دقیقه تمیز میکنه البته من با اون سره که درد نمیک ...

میشه عکسشو بدی کدوم سری رو میگی؟؟من کلا استفاده نکردم.

سلام باهمسرت چکار کردی تونستی دوربین تهیه کنی؟از اون داستان دارک تا به حال به فکرتم

سلام نه گلم هیچ کاری نتونستم بکنم...کلا تنهایی جایی نمیرم یعنی نمیذاره گهگاهی با برادرم یا مادرم میذاره منتظر یه فرصتم بتونم با برادرم برم بپرسم.