2777
2789
عنوان

همسرتون چه كارهايي انجام بده خوشحال ترين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 39 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبتشو زیاد کنه دارم افسردگی میگیرمو خونه رو برام عوض کنه .بگو بخند داشته باشه از زندگی ایده الم تق ...

به نطر من براي ايجاد تغيير بايد تلاش زيادي كرد...

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....
جلو جاری و خواهرشوهرا هی قربون صدقم بره تا بسوزند خخخخخخ

بدجنس😂😂😂

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

من فقط برم خونه خودم خوشبختیم کامل میشه... همینکه دارمش یه کاره خوبه که همیشه خوشحالم میکنه

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
من فقط برم خونه خودم خوشبختیم کامل میشه... همینکه دارمش یه کاره خوبه که همیشه خوشحالم میکنه

😍😍😍

😍😍😍

فدا مدا ❤❤

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
خخخ شاید باورت نشه ولی جاریام با گواهی نامه شوهرشونم پز میدن😂 حالا خوبه خودم گواهینامه دارم😏

چقدررررر بده اين پز دادن

شوهرم کاملا از ایده الام دوره ...قدش بلندتر بشه وزنش زیاد شه شاسی بلند بخره ترجیحا هیوندا.خونه بزرگ سه خابه .

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏
شوهرم کاملا از ایده الام دوره ...قدش بلندتر بشه وزنش زیاد شه شاسی بلند بخره ترجیحا هیوندا.خونه بزرگ ...

خونه و ماشين كه ايشالا ولي در مورد قد و وزنش مگه روز اول نديده بوديش؟؟😐