2777
2789
عنوان

همسرتون چه كارهايي انجام بده خوشحال ترين؟

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 39 پست
مثلا میگن عزییییییزم خیلی سخته شوهرت گواهینامه نداره مجبووووری خودت بشینی پشت فرمون من که راحتم میشی ...

جلو شوهرهاشون بگو وا...مگه همسرمن شوفره ..همسرمه تاج سرمه...به کارهاش برسه راحت باشه من کاری داشته باشم خودم میرم انجام میدم مگه چلاقم

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
جلو شوهرهاشون بگو وا...مگه همسرمن شوفره ..همسرمه تاج سرمه...به کارهاش برسه راحت باشه من کاری داشته ب ...

ايول 👍👍😂😂

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم کاملا از ایده الام دوره ...قدش بلندتر بشه وزنش زیاد شه شاسی بلند بخره ترجیحا هیوندا.خونه بزرگ ...

شاید اگه اینجوری بود همسر شما نمیشد...بدت نیاو خواهر تغییرات بنیادین دادی تو بدبخت

خدایا نادانی ما را به حساب گناهان ما مگذار
همسرم خوبه فقط نذاره خونوادش ومامانش تو زندگیمون دخالت کنن عالی میشه وخوشحال میشم

شايد بشه با صحبت منطقي و كمك يك مشاور حلش كرد...معمولا مشاوره تو اين مورد ها خيلي جواب ميده ✋️😊 خوب باشين 

خدا جون زود نی نی مون و بیار پیشمون ...💙                        تیر ۱۴۰۰ باردار شدم...ولی برام نموند و رفت...1400/8/14 بی بی چکم مثبت شد خدایا اینبار برام نگهش دار....
خونه و ماشين كه ايشالا ولي در مورد قد و وزنش مگه روز اول نديده بوديش؟؟😐

بچه بودم شونزده سالم بود عقلم نرسید

من زنم.... در گلوی زمین گیر کرده ام قدری حرف می خواهم و کمی آزادی!!! دوباره سیب بچین حوا من خسته ام بگذار از اینجا هم بیرونمان کنند‏‎‏‎‏‎‏