2777
2789
عنوان

چرخ خیاطی چی بخرم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 64294 بازدید | 99 پست
مدل و قیمتشم بگو لطفا؟

مدلشو الان خونه مامانمم میزارم برات تا اخر هفته ولی قیمتش هم پارسال بهمن گرفتم فک کنم ۹۰۰خورده ای

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من خودم ژانومه همه بهم گفتن بخر چون یکم وسواسم کلا و تو وسایل برقی بد شانس همیشه وسایلی میخرم ک ضمانت نامه داشتهرباشن سر همین استوک نخریدم مارشال خریدم ضمانت نامه خدمات پس از فروش داره 

بالاخره من و عشقم هم مامان و بابا شدیم خداجونم هرکی ک ارزوشه کـ مامان و بابابشه رو بهش ی نگاهی بنداز..آمین
اگر ميخواي ي عمر راحت باشي. ژانومه ٨٠٢ اهني بخر. ك گلدوزي ام داره. من خودم خياطي ميكنم با اين ژانومه ...

راسته که میگن الان گیر نمیاد؟یا اگه گیر بیاد اصل نبستن؟نمیدونین قیمتش چنده؟

فقط ژانومه

دوستم مارشال داره ولي زياد راضي نيست

به دوست ديگم كه خياطيي زياد ميكنه كاچيران گرفته هي سوزنش ميشكنه ميپره صورتش خيلي ميگه ترسناكه

خدایا،مرا آن ده که آن به
خوب بود ؟راضی بودین؟

آره خیلی، بهترینه، چندتا ژتون داره همه کار انجام میده گلدوزی و کلی دوخت تزیینی داره چون کامپیتری نیس و مکانیکیه خودت میتونی بفهمی چیش خرابه و درستش کنی دفترچه راهنما داره همه چیز درباره استفاده کردنش توضیح داده