2777
2789
عنوان

وای بچه ها این پسر منو دیونه کرده

| مشاهده متن کامل بحث + 729 بازدید | 80 پست
اون مجسمه هم خیلی خطرناک بوده خدا رحم کرده اونا رو وردار اتفاق یه لحظه میوفته خدای نکرده

کوچولو بود مثلا کنار تلویزیون گذاشته بودم دست میزد گذاشتم بالای بوفه چه میدونستم آنقدر محکم میزنه به بوفه میفته خ بلاست 

غروب زیباست اما نه در غربت....😓.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جانم خوب جوجته دنبالت میاد دستشویی، الهی منم یه نی نی داشته باشم دنبالم همه جا بیاد، تمام خونه م ...

وای نه نگو اذیت میشم دستشویی راحت ندارم حموم که تند میرم میام ایشالا طعمش رو بچشی اینجور زندگی البته من برات آرزو میکنم بچه اروم بده بهت خدا ایشالا 

پس وقتی سه چهار سالش شد چی میخوای بگی

سه چهار ساله بشه که هالی میشه بگم نیا دنبالم بشین سر جات این کار بده اینو بکن و خیلی چیزهای دیگر الان زبون نمی فهمه سخته 

وای نه نگو اذیت میشم دستشویی راحت ندارم حموم که تند میرم میام ایشالا طعمش رو بچشی اینجور زندگی البته ...

عزیزم

این روزا میگذره و بزرگ میشه میره دلت تنگ میشه واسه اذیتاش

خداحفظش کنه، سخته ولی شیرینه