دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 عنوان سفته اجرا گذاشتن تو رو خدا کمک 315 بازدید | 7 پست ۲۵ ملیون سفته گذاشتمولی ب دلایلی نمیخام ادامه بدم..الان میگن سفته میزاریم اجراچیکار کنمبزارن چی میشه؟؟؟ 1403/06/20 | 15:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
armitaataheri عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 1460 کی میگه ؟صاحب کار ؟قبلش تو دست بکار شو برو شکایت کن بگو از قبل اعلام کردم از فلان تاریخ نمیام این آقا قبول نمیکنه همشم میگه سفته رو میذاره اجرا بعدم الکی نیست باید خسارت دیده باشه یا دزدی که بزارع اجرا
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 مگه ننوشتی ضمانت حسن انجام کار فقط کد ملی و امضا کردم قرار داد بستم ولی ی امتحانو رد شدم گفتن بره برای بار دوم که گفتم نمیام
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 کی میگه ؟صاحب کار ؟قبلش تو دست بکار شو برو شکایت کن بگو از قبل اعلام کردم از فلان تاریخ نمیام این آ ... فقط کد ملی و امضا کردم قرار داد بستم ولی ی امتحانو رد شدم گفتن بره برای بار دوم که گفتم نمیامی اموزشگاه بود
عاشقی عضویت: 1396/08/24 تعداد پست: 46204 فقط کد ملی و امضا کردم قرار داد بستم ولی ی امتحانو رد شدم گفتن بره برای بار دوم که گفتم نمیام خوب پس چاره ای نیست برو موقع سفته همیشه بنویس ضمانت حسن انجام کار و غیر قابل انتقال به غیر برو آزمون دوم هم رد شو شاید بهت برگردوندن
دخترماهمممم مدیر استارتر عضویت: 1403/05/20 تعداد پست: 329 خوب پس چاره ای نیست برو موقع سفته همیشه بنویس ضمانت حسن انجام کار و غیر قابل انتقال به غیر برو آزمون ... ینی چی غیر قابل انتقال