2777
2789
عنوان

خونه ای که با آینه قرآن واردش نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اون مدت راهی را هم تست کردین ؟ مثلا جلسه قرآن یا روضه یا نماز جماعت تو خونه گرفتید؟

مامانم هرسال ده روز فاطمیه و ده روز محرم روضه داشته و داره 

دوره قران میگرفت همیشه 

با این چیزا درست نمیشه اصلا انگار به روح خبیث بود تو خونه 

حتی من یه بار ب چشمم دیدم خداشاهده از پشت پنجره رد شد سایشو دیدم اینقد داد زدم تا بابام اومد تو اتاق سکته زدم 

نمیدونم نفرات قبلی کیا بودن یا چی شده ولی میدونم این خونه خیلی بارش منفیه انگار توش یخ انرژی ماورایی ...

یه کار خیر به این  نیت انجام بدین همه چی درست میشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.

جدی؟؟ در ورودی را عوض کنی حله؟ منظور در اصلی خونه؟ درحیاطه؟وای مرسی عزیزم،🌹🤩 فقط خرافات نباشه😐🤣

اره درحیاط 

نبخدا مامانم اینا شرایط عوض کردن خونخ رو نداشتن در حیاط رو عوض کردن اوکی شد 

گەر تۆ وڵاتی ئەشقی من پێشمەرگەی نیشتمانتم...🫀💫

یه کار خیر به این نیت انجام بدین همه چی درست میشه

هررچیزی میتونه باشه، مثلا کمک به یه فرد واقعا نیازمند در حد خریدن مثلا یک پنکه، پتو و... 

یا نیت کنید چند پرس غذا به این بچه های کار یا زباله گردا بدید

دیگه بستگی به بودجه تون داره 

خودم قبلا خونه ای بودم که  اوایل برام بار منفی داشت یکی توش مرده بود و ارث رسیده بود به  بچه هاش و اونا به ما فروخته بودن

من سالی یه بار به نیت اون فرد، چند پرس غذا بیرون میدادم، برام خیلی اومد داشت حالا من غذا میدادم، میتونست یه جعبه خرما هم باشه

وقتی خداوند شبان من است از که بترسم🕊🎚⛪ای پدر ما که در آسمانی......نام تو مقدس باد.پادشاهی  تو بیاید،اراده ی تو آنچنان که در آسمان است در زمین نیز جاری شود.نان کفافه ی مارا امروز بده،قرض های ما را برما ببخش.....چنان که ما نیز قرض داران خود را میبخشیم.مارا در آزمایش نیاور،بلکه از شریر رهایی ده.زیرا پادشاهی و قوت جلال تا ابد از آن توست.آمین✝️📿برای آنها که شما را آزار میدهند،دعای خیر نمایید متی۴۵:۵(اولین کاربری ۱۳۹۶)مسیحی آریایی هستم، مستدام باد ایران کوروش.