2777
2789
عنوان

خونه ای که با آینه قرآن واردش نشدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1024 بازدید | 42 پست
نمیدونم نه خیلی معتقدم نه بی اعتقاد. ولی به اینکه چشم کسی دنبالش باشه بیشتر معتقدم‌‌. مثلا یه جا مست ...

نمیدونم ولی خونه قبلیم خیلی سبک بود انرژی خوبی داشت همیشه رزق روزی بود سلامتی مهمونی شادی

به قرآن ۳ساله اینجام هر روز بدتر از دیروزمه شوهرم که به این چیزا اعتقاد نداشت خودش خونه رو گذاشت بنگاه

با آینه قران کار ندارم ولی ما ی خونه رفتیم اصلا واسمون خوب نبود بدبدخت شدیم توش بعد ک فکر کردیم نفر قبلی هم که توش بود ضرر مالی بزرگی کرده بود کاش واسه ماهم مالی بود بدبدختی مون 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

صددرصد اعتقاد دارم خونه قبلیم ۴سال توش بودم هرروز دعوا مریضی بی پولی ضرر تو یک ماه موتور ماشینمون تر ...

پس درست فکر میکردم 

مامان میگه تو خرافاتی شدی داری خونه رو به باد میدی مشکل از ذهن توعه ولی بخدا این همه اتفاق بی دلیل نیست

من وارد یه خونه ای میشم باید حس خوب ازش بگیرموگرنه دوست ندارم اونجا زندگی کنمفکر کنم انرژی ساکنین قب ...

دقیقا ما قبلا تو یه خونه بودم مثل اینکه یه دختری اونجا خودکشی کرده بود ولی خب ما خبر نداشتیم کسی نگفته بود.

من کلا نفس تنگی داشتم تو اون خونه انگار توهمای بد میزدم اصلا یه چیزی

🦒 زرافه‌ی بابا هستم(زرافه پرو پرو پرومکس) همیشه سرم بالاست.دنیا رو از زاویه‌ی بالاتری می‌بینم، صبورم، آرومم، ولی اگه لازمه باشه می‌تونم با یه لگد فیل بندازم!می‌گن زرافه‌ها کم‌حرفن، ولی دلیلش اینه که ما از اون بالا کلی چیز می‌بینیم که بقیه نمی‌بینن.یه زرافه هیچ‌وقت عجله نداره، چون به مسیرهای بلند، دید بهتری داره پس اگه می‌بینی آرومم، بدون که دارم کارهای بزرگی می‌کنم..قدم بلنده،حوصله‌ام هم بلنده ولی صبرم نه..گفتم بدونین...نسخه اورجینال زرافه‌ی سایت هستم.یه زرافه‌ی پیشرفته و همراه با تکنولوژی روز دنیا سوالی بود در خدمتم..در ضمن توی اطلاعات سن من نیست سن انقلابه ۱۳۵۷.۱۱.۲۲

من وارد یه خونه ای میشم باید حس خوب ازش بگیرموگرنه دوست ندارم اونجا زندگی کنمفکر کنم انرژی ساکنین قب ...

نمیدونم نفرات قبلی کیا بودن یا چی شده ولی میدونم این خونه خیلی بارش منفیه انگار توش یخ انرژی ماورایی داره فقط مشکل درست میکنه همش آه و گریه و حسرت بیماری😭

خب اگر نشه به دلایلی ،اون خونه را فروخت نمیشه کاری کرد که بد یمنی اش بره؟😭

بخدا خیلی باسختی گرفتاری این خونه رو خریدیم تازه قسطاش تموم شده کلی هم خرجش کردم دلم میسوزه ولی حالا معلوم نیس چی به سرم میاد ولی فقط میخوام برم حتی اگه ضرر باشه

من بشدت اعتقاد دارم مجرد ک بودم خونمون خیلی بد یمن بود کلی اتفاق بد افتاد دوتا طلاق من فوت مادر بزرگ بابابزرگم ورشکستگی بابام سقط خودمو خواهرم خلاصه همش بدبیاری 

خونه رو عوض کردبم زندگی هممون ازین رو ب اون رو شد