الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببخشید ولی خونواده همسرتون چه بی ادبن....آدم باید حد خودشو بشناسه....کسی حق نداره در مورد لباس پوشیدن دیگران نظر بده..به اونا چه شما لباسهای پارسالو پوشیدی؟به عمرم همچین آدمهایی ندیدم....
اره.من خودمم خرج صبونم بالاس خرید رو یه جور تفریح میدونم سعی کن رو دوستت کار کنی😥
بخدا مشکل اون 150 تومن ناهار هرماه نیست .. مشکل فراتر از این چیزاس .....کلا خرج خیلی بالاست پولمون ارزششو از دست داده ... یه نون شده 2 تومن !!!!!! اصن با حقوق زیر سه چهار تومن نمیشه زندگی کرد
خوشبحالتون که خیاطی بلدین.من یه زمانی فکر میکردم اصلا خیاطی دوست ندارم.اما الان دلم میخواد یاد بگیرم ...
منم خیاطی صفر و فکر می کردم تا آخر عمر نمی تونم تا اینکه یه روز یه مانتو قدیمی رو شکافتم و از روی همون تا حالا سه تا مانتو با مدلای مختلف دوختم به همین سادگی دست به کار شو به نظرم
دیگه خسته شدم از کار کردن خانواده همسرم اصلا زندگی براشون مهم نیست مثلا داماد و عورس دارن خواهر شوه ...
واقعا؟شما به اونا نگاه نکن.ادم باید شیک و تمیز و مرتب باشه نه لزوما همش چیز جدید بخره.من بهتر شدم از قبل الان میگم هر کی منو دوس داره همینجوری بخادم.چرا برا عروسی فلان کسک باید ۷۰۰ پول لباس بدم چرا باید برا ی مهمونی ده رقم لباس بخرم.از دور اونا خارج شو شما شاغلی حیف نیس کل وقتتو میزاری واسه کار اونوق پس انداز نداری😥