2777
2789
عنوان

نامزدم گفتم خسیس گذاشت رفت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 17 پست
بنظرم اونی که باید قهر کنه تویی نه اون یعنی چی دوهفته طول میکشه بنظرم اگه عقد نکردی کات کنی ی عمر خو ...

آره همین تصمیم رو دارم،الان سختی بکشم بهتر هست تا یک عمر،خیلی خیلی  مرد سالاریش زیاد هست وحشتناک،برام کم نمیزاشت محبت توجه تا وقتی که بگی چشم،اگه جای باشم بگه برو خونه باید پاشم برم،اعتراض نکنم اصلا،مثل عروسک بودم براش به لباسم خورد و خوراکم میرسید ...اما میگفتم مثلا ترمز کن اینجا بشینیم خودمو میکشتم واینمیستاد ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت خیلی حرف زشتی زدم؟؟؟ خیلی از خودم بدم اومده گفتم خسیس گدا 😭😭😭

شما هم هر حرفی تو دعوا نریزید بیرون ، بزارید ببینید چی به چی هست بعد قاطی کنید. یکم خوددار باشید.

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!