2777
2789
عنوان

امشب تولد شوهرمه🥺

333 بازدید | 21 پست

فردا عصر میخوام سوپرایزش کنم

و براش تولد بگیرم تا حالا جشن تولد نداشته

دوست دارم کمکش کنم تا اختلال های روحی روانیش که ریشه تو بچگیش داره از بین بره

یکی دو بار دست روم بلند کرد و حرفای بدی میزد از ته دل بخشیدمش

خودمو زدم اون راه شب قبل خوابش گفت مهسا فردا چندمه😂گفتم نمی دونم گفت فردا روز خاصی نیست گفتم نه اصلا رفت تو قیافه خوابید 

پ ن:سرما خوردم نمی تونم بغلش کنم

مشکل قبلی داره اگه سرما بخوره درد سره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخی چه بانمک،خدا واسه هم حفظتون کنه الهی

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

مبارک باشهه

زندگیتون پر عشق🌱💕

کیک کوچیک دونفره. خودتم برو ارایشگاه. ی شام خوشمزه دونفره.برقا خاموش زیر نور شمعع

چ شب رمانتیکی😂🤌 خوش بگذره

ساقی به نور باده برافروز جام ما
مبارک باشههزندگیتون پر عشق🌱💕کیک کوچیک دونفره. خودتم برو ارایشگاه. ی شام خوشمزه دونفره.برقا خاموش ز ...

وای دلم خواست،کاش ماهم دعوت بودیم

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘