2777
2789
عنوان

به نظرتون تقاص میده

110 بازدید | 16 پست

پسر همسایه مون از من خواستگاری کرد با هم دوست بودیم خانواده هامون هم در جریان بودن آخه قصدمون جدی بود یهو بدون هیچ دلیلی ولم کرد رفت هیچ توضیحی نداد ازش پرسیدم بازیم دادی گفت آره 

الانم با دختر دایی خودش ازدواج کرده منم از وقتی خبر ازدواجش رو شنیدم داغونم دارم میمیرم 😭😭

تقاص میده؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه تقاصی؟ خب به هر دلیلی نخواسته. کار اشتباهی کرده ولی خب اگه یکی دیگه رو دوست داشت یا از عشقش به تو مطمعن نبود و با تو ازدواج میکرد کارش خیلی بیشتر اشتباه بود. برای همه پیش میاد این دو دلی ها. بگذر

اره شک نکن امانه به این زودی توقع نداشته باش فرداتقاص پس یده،شایدم هیچ وقت توتفهمی،پسرعموم دوستم داشت خانواده اش همه حرفی بهم زدن،خیلی دلم میکشکست خیلییی،همه اش میگفتم تقاص پس میدن خیلی منواذیت کردن،ده سال گذشت الان همه شون دارن تقاص پس میدن اما من نه نفرین کردم نه ازبدبختیشون خوشحال شدم فقط همون موقع به خداواگذار کردم بعدشم سعی کردم کینه نداشتخ باشم هرچی بزرگتر شدم کینه ای نمونددیگه

چه تقاصی؟ خب به هر دلیلی نخواسته. کار اشتباهی کرده ولی خب اگه یکی دیگه رو دوست داشت یا از عشقش به تو ...

ولی اون تا یه روز قبل اینکه ولم کنه جوری رفتار می‌کرد که انگار عاشق منه همش درمورد آینده حرف می‌زد منو امیدوار می‌کرد راجع به آینده بعد یهو ولم کرد گفت دوست نداشتم بازیت دادم 

اگه دوسم نداشت چرا انقدر حرفای قشنگ میگفت مگه من روح و روانم رو از سر راه آوردم 

ولی اون تا یه روز قبل اینکه ولم کنه جوری رفتار می‌کرد که انگار عاشق منه همش درمورد آینده حرف می‌زد م ...

الکی میگه دوستت نداشته نمیشه ادم یکیو دوست نداشته باشه از این حرفا بهش بزنه که. مهم نیست چی میگه. ولش کن 

حتما تقاص پس میده ولی زمانش مشخص نیست و ممکنه دیگران هیچ وقت متوجه نشن که تقاص پس میدن.  یکی از آشناهای ما خیلی دختر باز بود و دل چند تا دختر که عاشقش بودن رو شکوند بعد عاشق یه دختر شد و باهاش ازدواج کرد، زندگی خیییلی عاشقانه ای داشتن تا ۱۰ سال یهو زنش بهش خیانت کرد(نمیدونم در چه حد و چه جوری)  ولی زنش پشیمون شد. حالا زندگی شون نابود شده و خانمه هر کاری میکنه شوهرش نمی بخشتش.  جز من هیچ کس خبر نداره که دیگه خوشبخت نیستن و فقط ظاهر سازی میکنن. ممکنه دوست دخترای سابق پسره بگن تقاص پس ندادن ولی خبر ندارن دو ساله تو چه جهنمی زندگی میکنن