2777
2789
عنوان

امشب تولد شوهرمه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 21 پست

دیشب هم تولد همسر من بود براش ساعت خریدم کیک خریدم وبیرون بودیم برای هردوتامون آب هویج بستنی خریدم..پول هامو از چند روز پیش جمع میکردم...خیلی خوشحال شده بود از دیروز همش ازم تشکر میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمع دونفره و عشقولانسه🤣💔شب نولد شوشو مام میرسه😂🤌

آره بچه های منم گذاشتن ما یشب عشقولانه داشته باشیم،بزور باید بخوابونمشون،شوهرم دیشب به دخترم ساعت ۱۲ میگه میشه لطفا بری بخوابی،دخترم میگه چرا اصرار میکنی من خوابم نمیاد شوهرم میگه من شاید کار اداری داشته باشم برو بخواب‌..... 

تازه امروز صبحم بیدارشده رو میز دوتا فنجون چایی بود میگه وا مامان دیشب من خوابیدم با بابا چایی خوردین؟😐بخدا مدرسه ها باز بشه ما دوباره زندگیمون برنامه پیدا کنه تروتمیز ساعت ۹ برن بخوابن

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

آره بچه های منم گذاشتن ما یشب عشقولانه داشته باشیم،بزور باید بخوابونمشون،شوهرم دیشب به دخترم ساعت ۱۲ ...

😂😂😂😂

اخییی خاهرر 

اون مناسبتای خاص ببر خونه مادربزرگاشون بعضی وقتام دوتایی باشین

الان بچن بزرگتر ک شن هی بهتر میشن بیشتر درک میکنن

ساقی به نور باده برافروز جام ما