2777
2789
عنوان

جنوبیا چقدر خوبن🥹🤭

| مشاهده متن کامل بحث + 368 بازدید | 32 پست
واقعا مثل هواشون خونگرمن،اب و هوا قطعا روی خلق و خوی ادما تاثیر داره...

من حتی با راننده تاکسی ها هم راحتم خدایی،یکبار یه پیرمرد بود انقدر حرف زدیم با هم تا دم در خونه😆،راجب بچه هاش میگفت نوه هاش که هم سن و سال منن میگفت دیدومت عامو یاد الناز دخترم افتادم بچم دانشگاه شهر دوره😁

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره ما جنوبیها کلا همینجوریم یه دختر از اصفهان برای کار شوهرش اومده بود شهرمون میگفت همه ایران گشتم رفتارتون عجیب حالا شوهرش مریض شده بود روی ویرچر بود مردم رفته بودن کمکش کرده بودن براش عجیب بود یا میگفت همسایه مون برامون غذا میاره گفتم اینجا این چیزا عادیع

یکمم بیا پایین تر قشم و کیش و بندرعباس هم بگوخو🥺🥺🥺😉😉😅😅😅

بندرعباس اومدم مردم زیبا و مهربونی داشت حیف ک کیش و قشم رو ندیدم😂🤍

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

عاشق عربا و بندریام کلا جنوبیا ماهن مااااه😍 آبادان و خرمشهر و دیلم و بوشهر و...

آبادان عشقههههه من از تنهایی بیرون رفتن خوشم نمیاد دیشب تا ۱۱ بیرون بودم اصلا مردمو دیدم روحیه گرفتم بخدااا

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

آبادان عشقههههه من از تنهایی بیرون رفتن خوشم نمیاد دیشب تا ۱۱ بیرون بودم اصلا مردمو دیدم روحیه گرفتم ...

ما همیشه اول میریم شعبانی و  رو ب روش بعد میریم بازار ماهی فروشا ک نزدیک اروند روده بعد هم اون پاساژ آبیه ک اونم باز جفت اروند روده

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

اره ما جنوبیها کلا همینجوریم یه دختر از اصفهان برای کار شوهرش اومده بود شهرمون میگفت همه ایران گشتم ...

دقیقا،من خودم مثل طوطی شدم یه جنوبی باهام حرف بزنه مثل خودش حرف میزنم😆،ما هم خیلی با همسایه ها خوبیم ۴ تا واحدیم خیلییی راحتیم با هم،جوری که همسایمون خبر فوت داییم رو به مامانم داد خودش پاشد لباسای مامانم رو جمع کرد گذاشت توی کیف دست و صورت مامانمو شست مامانم گریه اش نمی‌گرفت یجوری بود که داشت خفه میشد میزد تو صورت مامانم که گریه اش بگیره چون مشکل داره اگر گریه نمی‌کرد ممکن بود احساس خفگی بهش دست بده🥲بعد اینکه رفتیم شهرستان زنگ زد بهم گفت آشپزخونه رو تمیز کردم اتاقا رو هم جمع کردم نگران هیچی نباشین

ما همیشه اول میریم شعبانی و رو ب روش بعد میریم بازار ماهی فروشا ک نزدیک اروند روده بعد هم اون پاساژ ...

من میرم سمت امیری و ته لنجیا مخصوصا سیتی سنتر😂ولی وقتی پارتنرم میاد اینجا میریم خرمشهر که آشنا نباشه

من میرم سمت امیری و ته لنجیا مخصوصا سیتی سنتر😂ولی وقتی پارتنرم میاد اینجا میریم خرمشهر که آشنا نباش ...

اره امیری و ته لنجیا هم زیاد میریم؛وقتی چیزای ته لنجیا رو میبینم دلم میخواد همه رو بخورم (مدیونی فک کنی شکمو ام)

دقیقا،من خودم مثل طوطی شدم یه جنوبی باهام حرف بزنه مثل خودش حرف میزنم😆،ما هم خیلی با همسایه ها خوبی ...

چقدر خوب،خدا خیرشون بده،😍😍خدا دایتون رحمت کنه عزیزم.. .جنوبیها کلا با همسایه ها خوبن و هوای همو دارن شما خودت اهل کجا هستی؟