2777
2789
😂😂😂 یکی از نمونه هاش نی نی منه الان با جلوگیری طبیعی اومد تو دلم 😂😂😂😂

اخی بسلامتی ولی من فکر میکنم همون عدم کنترل مرد عامله اینجور بارداری هاست نه پیشاب احتمال پیشاب خیلی نادره 

چهار ماه میشه که حال دلم خوب نیست، دلم گرفته، خانمای گل لطفا برای آرامشم وبرآورده شدن دو تا دعام که خیلی برام مهمن دعا کنید واگه میشه یه صلوات بفرستید 🌹ممنون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظر منكه پيشاب حامله نميكنه بعضي مردا كنترل ندارن. يه قطره مني هم بياد كافيه واسه حاملگي ما يكسال ...

خخخخخخخ😂😂😂😂

⁦❤️⁩قدرت واقعی یک مرد؛ به اندازه لبخند زنی است که کناراون نشسته!!!⁦❤️⁩
کلا بنظر اینطور اومد وقتی میخوای باز باردار بشی با این که دکترا منع کردن و ...

وقتی ناخواسته حامله بشم دیگه پیش اومده چاره ایم نیست دیگه من خودم نمیتونم بچه بخوام منتظرم ناخواسته بچه دار بشم

پیشاب اگر قبلش انزال بوده خطرناکه،در غیر این صورت نه.کسایی که ناخواسته باردار میشن شوهرشون کنترل نداره،یا عکس العمل کندی دارن

رب هب لی من لدنک ذریه الطیبه انک سمیع الدعا،خدایا کنجدم رو به خودت میسپارم
پیشاب اگر قبلش انزال بوده خطرناکه،در غیر این صورت نه.کسایی که ناخواسته باردار میشن شوهرشون کنترل ندا ...

من شوهرم به شدت کنترل داره اصلن به نظر خودش یه درصد هم جای خطا نداره😐😐

منم بچم 20ماهه بود که حامله شدم نه خودم نه شوهرم هم نمیدونم کی بوده الانم خداروشکر پسرم 10ماهشه

واقعا؟؟؟ یعنی اصلن هیچ اشتباهی ریسکی چیزی نبوده بی احتیاطی نکردین حامله شدی؟