2777
2789
راست میگی    سوتی داد

نگفت تا حالا باردار نشدم گفت توی این 11 سال که جلوگیری طبیعیه باردار نشدم.دقت کنین بعد مچگیری کنین😉

مهربانی تورا زیباترین فرد درجهان میکند فرقی نمیکندظاهرت چگونه باشد☺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگفت تا حالا باردار نشدم گفت توی این 11 سال که جلوگیری طبیعیه باردار نشدم.دقت کنین بعد مچگیری کنین😉

باشه خودمون فهمیدیم اخر ش

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
ببین اخر چلگیری طبیعی بارداری ناخواسته اس حالا یا یکسال یا ده سال این خط/ اینم نشون\😂😂😂😂😂

5ساله جلو گیری طبیعی میکنیم از هیچی نمیترسم مردشم هستم 😂😂😂

با تاسف به گذشته نگاه نکن.گذشته دوباره باز نمیگردد.با هوشمندی امروزت را بهتر کن، چرا که از آن توست وبا قلبی محکم، به سراغ آینده برو...😚

بنظر منكه پيشاب حامله نميكنه

بعضي مردا كنترل ندارن. يه قطره مني هم بياد كافيه واسه حاملگي

ما يكسال و نيم جلوگيري طبيعي داشتيم. شوهرم فوق العاده حواسش بود. اتفاقي نيفتاد. بااولين اقدام حامله شدم

پس رحمم گيراس

اگه ميخاست با پيشاب حامله شم تاالان ده تا بچه داشتم😂😂😂😁😁

دخترم تاج سرم 👧😍.   پسرم قند عسلم 👶🏻😍.  خدايا شكرت