2777
2789
عنوان

آيا دايي حق داره...

1593 بازدید | 46 پست

خواهرزاده شوهر دارشو کتک بزنه....امروز از طریق چت تل گرام متوجه شدم زنداییم با شوهرم ک پسر خالش هم میشه چت میکنه...ی حرفایی میزدن مثلا چرا ناراحتی...شوهرم شکلک غمگین میفرستاد براش...باز شوهرم ازش پرسیده بود حقته اینجوری بشی...اخه چ دلیلی داره اینجوری از صب تا ظهر چت کنن با هم...منم عصبانی شدم ب زنه پیام دادم پاتو بکش از زندگیم بیرون..عوضی فوشم داد منم کوتاهی نکردم بعد شوهرش فرستاده برا کتک زدن من همش ب من فوشو توهین میکرد و میگفت زن من هرگز چت نکرده با شوهر تو...یا اگه کرده نگفته دوستت دارم و این حرفا...خونمون قیامت شده بود ب بدبختی ارومش کردن...ولی بچه ها من بخدا داغونم زنه خیلی خوشگله قبل ازدواجمون هم شوهرم میخواستتش ..مگه میشه ناراحت نشم از چت کردنشون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زودتر پیش دستی میکردی به داییت میگفتی قضیه رو.

شوهرت عکس العملش چی بود؟

ژاپن حدود11دقیقه 🕑 از آمریکا اختلاف اقتصادی داره.یعنی اگه 11دقیقه برق توآمریکا قطع بشه ژاپن بهش میرسه🏃‍🏃‍.اونوقت توایران برق میره 2ساعت بعد میاد.همه یه صدامیگن📣:الهم صل علی محمدوآل محمد

یکم فکر شده عمل میکردی الان اوضاعت بهتر بود ..

با اینکه اون لحظه ادم عصبی و داغونه و حق داشتی ...

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐