خواهرزاده شوهر دارشو کتک بزنه....امروز از طریق چت تل گرام متوجه شدم زنداییم با شوهرم ک پسر خالش هم میشه چت میکنه...ی حرفایی میزدن مثلا چرا ناراحتی...شوهرم شکلک غمگین میفرستاد براش...باز شوهرم ازش پرسیده بود حقته اینجوری بشی...اخه چ دلیلی داره اینجوری از صب تا ظهر چت کنن با هم...منم عصبانی شدم ب زنه پیام دادم پاتو بکش از زندگیم بیرون..عوضی فوشم داد منم کوتاهی نکردم بعد شوهرش فرستاده برا کتک زدن من همش ب من فوشو توهین میکرد و میگفت زن من هرگز چت نکرده با شوهر تو...یا اگه کرده نگفته دوستت دارم و این حرفا...خونمون قیامت شده بود ب بدبختی ارومش کردن...ولی بچه ها من بخدا داغونم زنه خیلی خوشگله قبل ازدواجمون هم شوهرم میخواستتش ..مگه میشه ناراحت نشم از چت کردنشون
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نميتونم درك كنم.حتى چت كردن دختر خاله وپسر خاله مجردم مشكوك چه برسه به متاهل.بى دليل كه چت نميكنن
همین ک منو کشته وقتی غریبه ها ب این ارتباط شک دارن من چطوری شک نکنم...راستی گوشی شوهرمو ک قبلا نگا میکردم میدم زندایی بلاکش کرده یعنی وقتایی ک خونه بود بلاک بود خب چطور ادم شک نکنه