2777
2789
عنوان

آرمی های سایت چند سالشونه

146 بازدید | 16 پست

همینایی که پروف یا اسم عکس بی تی اس و.. میذارن 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فکر میکنم نوجوانن سن ۱۲ تا ۱۶ 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

از ۱۲ سال تا سن ۳۰ هم‌من دیدم .

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

زیر۲۰

بالای ۲۰ هم طرفدار داره

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
من فکر میکنم نوجوانن سن ۱۲ تا ۱۶

بالاتر هم هستن

هر کسی که واسه رسیدن به هدفم واسم صلوات فرستاد بگه واسش حمد بخونم❤️لطفا درخواست ندین ممنون که درک میکنید🌷کاربری دست دو نفره من و خواهرم
تینیجر گاها زیر ۱۸ استثنا هم داریم

اونا استثنا نیستن کلا طرفدار زیاد دارن بالای ۲۰ ی سرچ کن کنسرتاشونو ببین

اونا استثنا نیستن کلا طرفدار زیاد دارن بالای ۲۰ ی سرچ کن کنسرتاشونو ببین

وghati

اکثر یه جمعیتی 

تو یه سن رنج خاصی باشه 

مابقی میشن استثنا 

میدونم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا

شاید اما خیلی کم

میتونی ی سرچ ساده توی گوگل بزنی کنسرتاشون رو ببینی 

وghatiاکثر یه جمعیتی تو یه سن رنج خاصی باشه مابقی میشن استثنا میدونم

ی سرچ ساده بکن متوجه میشی کنسرتاشونو ببین

ی سرچ ساده بکن متوجه میشی کنسرتاشونو ببین

عزیزم 

دوباره برگرد کامنت قبل رو بخون این استثنا حساب میشه

میدونم من خودم طرفدارشونم 

چیو میخوای به من ثابت کنی 

https://abzarek.ir/service-p/msg/2047625ناشناسه حوصلت سر رفت بیا