2777
2789

صادقانه بگم اگر شما ب خانومتون اعتماد داشتین 

نباید اجازه میدادین مادرتون همیچین حرفی رو بهتون بزنه و دیدین گفت نباید ب همسرتون میگفتین 

همسرتون هم بد حرف زده ولی هر کی جای خانومتون باشه حرصش میکیره 

من سال ۸۸عضو نی نی سایت بودم دقیقا وقتی پسرم بدنیا آمد با این سایت آشنا شدم و تا سال ۹۷هم تو سایت بودم ولی بنا ب دلایلی از سایت رفتم و تو سال۱۴۰۱باز آمدم تو سایت اینجا برام دلگرمی و سرگرمی هست لطفا دل همو نشکنیم ‌چونکه هیشکی همو نمیشناسه ب کارما هم اعتقاد داشته باشین و لطفا برای نیت من خواستین صلوات بفرستین و لایک کنید منم برای نیت شما صلوات میفرستم انشالله همه مشکلشون حل بشه و ب مراد دلشون برسن زندگی خیلی کوتاه هست قدر داشته هاتون رو بدونید 

تاپیکای قبل خانم نبودی شما ؟

عه زن بوده که

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما چرا برگشتی گفتی صداشو کلفت کرده؟؟؟ این چه بدگمانیه 

بعدم لطفا هیچ کس خودشو گول نزنه هیچ عروس مادرشوهری نگران هم نمیشن 

فوقش مادرتون زنگ میزد خونه یا دوباره با گوشی همسرتون تماس میگرفت تا مطمئن بشه 

وگرنه نه هیچ عروسی نه هیچ مادرشوهری نگران اون یکی نمیشن 

من یکی که فک میکردم بهترین فامیل شوهر قسمتم شده یه تهمت بهم زدن و الان هشت ماهه هیچ کس ازم خبری نگرفته

احتمالش زیاده خط رو خط شده باشه چون برا منم اتفاق افتاده، خواهرم خونه بود گوشیش نمیدونست کجاس گفت زنگ بزن صداش دربیاد، زنگ زدم یوهو یه پیرمرده جواب داد جفتمون پشمامون ریخت ، باز پشت هم زنگ زدم هر بار پیرمرده جواب میداد منم قطع میکردم، بعد اون خودش زنگ زد شماره خودش افتاده بود، بلاک کردم، باز چند روز بعدش یه زنه هی زنگ میزد زنه همین پیرمرده بود شک کرده بود به شوهرش بخاطر زنگ من، توضیح میدادم خط رو خط شده باور نمی‌کرد 

اشتباهی به یکی دیگه زنگ زده به خاطر یه تماس که شاید مادرتون اشتباهی گرفتن زندگی رو تلخ نکنیدمیتونستی ...

مادرشهر دیگه س و خانمم مدتیه تماسش جواب نمیده سر همون مساله 

زنم بی احترامی کرد گفت مادرت بدذات و با سیاسته

چون مادرم خونه مون تمیز میکرده کمدا .دفتر رمان خانمم که میخواسته مثلا چاپ کنه گم شده از اون موقع جوا ...

ببخشید مادرتون ب همسرتون گفت طلاق بگیر بچتتم سقط کن؟!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من جای اون زن بودم درحا طلاق میگرفتم و خودم‌ از خونواده ی کثیف نجات میدادم

تو مردی؟؟؟؟؟؟

اکانتت زنه کهههه

نازنینا تو مردی.؟؟؟؟؟

دیگه ب هیچ کاربری نمیشه اعتماد کرد تففف

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡