2777
2789

دقت کردین  تو خیابون نسبت به قبل     انسان های خوش چهره بیشتری رو می بینم. منظور م انسان های که به صورت طبیعی زیبان   جدیدا تو این چند سال نسبت به قبل بیشتر شدن.   من تقریبا از هر ۱۰  نفر تو خیابون یک نفر خوش چهره و زیبا می بینم.   قبلاً خیلی کمتر بود.   شما هم همچین حسی دارید ؟ نظرتون چیه ؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره خیلی کم بودیم

خیر دنیا و آخرت در توسل به امام زمان است🥀آقا جان بیا که بی تو به جان آمدم ز تنهایی🥹برای سلامتی و فرج امام زمانمون یه صلوات بفرس🌷 اگه فرستادی مطمئن باش آقا نگات می‌کنه💜 اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم 🌺💜🌷 فقط حیدر امیرالمومنین است 🌷یا علی مددی،💓 شب اول قبر تو اون تاریکی توی وحشت.. حضرت علی دستت رو بگیره بلند بگو یا علی💓

چون به پوست و مو و بدن و استایل میرسن و روتین دارن 

کارهای زیبایی هم نچرال انجام میدن😁

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

اره زیاد شدن ولی من بعضی وقتا میرم بازار مثلا همههه خوشگل میشن اون روز 

بعضی وقتا هم میرم قیافه ها داغون😐 نمیدونم انگار خوشگلا روزای خاص میان بیرون😂

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

چون کارای زیبایی زیر پوستی میکنن 

و کسی متوجه نمیشه .مژه به صورت نچرال میزارن و شیرینگ لب و کراتین مو ....کلی چیزای دیگه که کسی نمیفهمه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

اره زیاد شدن ولی من بعضی وقتا میرم بازار مثلا همههه خوشگل میشن اون روز بعضی وقتا هم میرم قیافه ها دا ...

اره.مثلا من امروز نرفتم بیرون .ما خوشگلا روزای فرد میریم فقط😌😌😅😅

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰من امروز خیلی عالی و ماهرانه و حرفه ای رانندگی کردم🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

به نظرم کارای نچرال انجام میدن همچین بی هیچیم نیس

به قولِ آنا آخماتووا:عاقبت‌ همه ی ما،زیر این خاک آرام خواهیم گرفت. ما که روی آن دمی به یکدیگر‌مجال آرامش ندادیم :)🩶" نام کاربری من(ویارا) از یک واژه در زبان لری گرفته شده به معنای "به یاد مانده" 🌱

اره.مثلا من امروز نرفتم بیرون .ما خوشگلا روزای فرد میریم فقط😌😌😅😅

اوو پس همینه😂🤡 

شنبه بازار بودم همه زشت بودن چون شما نبودی 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه.