2777
2789

من شبا دیر خوابم‌میبره حدودا یک دو .

صبح ها هم به زور ۱۱ بیدار میشم 

بعدشم ک گشنمه و ناهار 

بعدشم دوباره خوابم میاد و خستمه 

اصلا انرژی ندارم هی فکر میکنم دیگه دیر شده دیگه نمیتونم . 

سال ۱۴۰۴ کنکور دارم و سال اولمه.  میشه بهم انرژی بدین و بگین چیکار کنم که بتونم به خودم بیام؟

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

منم دقیقا همینم، البته من ۴۰۵ کنکور دارم ولی اصلا انرژی درس خوندن ندارم. دو تا خط می خونم خسته میشم.

انگار همیشه low battery ام.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.               پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چه وضعشه

بااین فرمون جلو بری هیچی نمیشی بهت قول میدم 

هیچ انگیزه ای وجود نداره،وقتی به این فکر کنی ک اگه نخونی باید کلی منت از خانوادت بشنوی و کلی طعنه از اطرافیان،وباید یکسال دیگه خودتو توی خونتون حبس کنی،این خودش بزرگترین انگیزه اس!!!!

مرنج و مرنجان🤍

چه رشته ای؟

تجربی

حمایت از ابغوره های سراسر دنیا***ابغوره رو خیلی دوست دارم😋{شوخی با نام کاربریم هم ممنوععععععع}                   وزن الان ۷۵/۵.      وزن هدف اول ۷۰.             وزن هدف دوم ۶۵.           هدف آخر ۶۰

سعی کن شبا زود بخوابی .صبح هم زود بیدار بشی .

گوشی رو باخودت تو تخت خواب نبر .

حتی اگه خوابتم نبرد گوشی دستت نگیر.

هرچی بیشتر بخوابی بیشتر خوابت میاد . راه دیگه اشم اینکه یه شب که دیر خوابیدی صبحش زودتر از خواب بیدار بشی اینجوری شب زودتر میخوابی و البته صبحشم زودتر از خواب بیدار میشی