2777
2789

همین الان یه تاپیک در مورد پرستار ها دیدم یادم اومد این و بگم

چند وقت پیش کارم به دکتر افتاد و چندتا امپول داشتم

یه پرستار خشک و بد اخلاق اومد 

4 جای دستم و سوراخ کرد نتونست رگ پیدا کنه

سوزن و کرده بود توی پشت دستم زیر انگشتا  سوزن و زیر دستم میچرخوند

یه درد وحشتناک داشتم

باور کنید دوتا ساق دستم و با دوتا پشت دستم و سوراخ کرد اخرشم نتونست سرم و وصل کنه

اخر سر یه نفر و از بخش تزریقات اقایان اوردن برام زد  

اخر سر بهم میگه چسب روی دستات و بکن میری بیرون ابرو مطب ما نره  (اخه کل دستامن چسب سفید بود)

بلاخره تموم شد اومدم خونه دیدم که پشت دستم ورم کرده اندازه یدونه نارنگی کوچولو

خیلی ترسیدم

تا 2 یا 3 روز ورم داشت 

کم کم خوب شد

الان بعد از یه هفته و خورده ای هنوزم پشت دستم سیاه و کبوده و خیلی هم درد میکنه

کاربر 

به قبر کسو کارش خندیده برو برین بهش 

از بس همرو تیکه پاره کرده میگفته چسبو بردار ابرومون نره برو بگو پ  ف   یو    ز    رگامو پاره کردی جای اینکه من ناراحت باشم تو ناراحتی ابرومون نره     بگو ریدم به ابروی نداشته مادرت که با لقمه حروم بزرگت کرده بیای با این وضع .. بلد نیستی رگ‌ بگیری حقوق پرستاری بگیری    حتمابگو که لقمه هاییکه میخوری خیلی حرومه   فحششم  حتمااااا بده

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال یه مشکلیداشتم مجبور رودم ماعی یه بار سرم بزنم دو تا از پرستاراش انقد بد بودن رگمو پاره میکردن متلک مینداختن اخرش به شددددت فحششون دادم مثل سگگگ نگاه کردن نتونستن گهی بخورن .. صدام کل بیمارستانو برداشت رییسشون اومد از من معذرت خواهی کرد

وای دختر چه خبرتههههیکم اروم بااااش

وااای یعنی اینو دیشب خوندم ترکیدم ار حرص من جات بودم بزن بزن میکردم ..   اخه دختر نمیدونی من این یه سالی که تحت درمان بودم چه بلاهایی سرم اوردن