2777
2789

خانوما من یه دکتر خوب پیدا کردم .... منتها اینکه میگن بعضیا دو روز درد داشتن بعضیا ۸ روز به دکترش ربط داره؟؟؟؟ چون من از دو نفر پرسیدم که پیش این دکتر جراحی کرده میگه ۷ یا ۸ روز درد داشته......

( اگه دکتر خوب میشناسید معرفی کنید بهم لطفا)

و تغییر صدا میده این عمل؟؟؟؟

مادرم خورد زمین و جگرم تیر کشید........

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوتا بچم سه روزه جراحی کردند.بچه های کوچیکتر سریع خوب می‌شوند.بزرگترها طول میکشه

دکترشون تهرانه؟؟ صداشون عوض شده؟؟؟؟

ببخشید لیزر یا سنتی بوده؟؟؟

نه مازندران.بخیه دارند.صداشون کاملا عوض شده و عالی شده.کوچیکه از روز اول سرپا و همه چی میخوره.بزرگه بعد دوروزه سر پا شده.اما در کل اگه استامینوفن رو سر وقت بدم اوکین

خدایا شفایم را از تو میخواهم و بس
نه مازندران.بخیه دارند.صداشون کاملا عوض شده و عالی شده.کوچیکه از روز اول سرپا و همه چی میخوره.بزرگه ...

خیلی ممنونم گلم

نه مازندران.بخیه دارند.صداشون کاملا عوض شده و عالی شده.کوچیکه از روز اول سرپا و همه چی میخوره.بزرگه ...

یه سوال دارم . سختگیری راجع به انتخاب دکتر مهمه تو این عمل . یه دکتر هست دو تا دوستام بچشونو بردن اما میگم چجوریه میگن خوبه . همین... تعریف خاصی نمیکنن ادم  تررغیب شه و میگن عمل خاصی نیست

عزیزم یه سوال دارم باز

شرمنده ولی تونستی زود ج بده برم دنبالش امروز . جوابت برام خیلی مهمه...راستی بچه هات چه سنین؟

شرمنده ولی تونستی زود ج بده برم دنبالش امروز . جوابت برام خیلی مهمه...راستی بچه هات چه سنین؟

یه هشت سال یه سه سال.من خودم یکی از بهترین دکترهای شهرمون رو انتخاب کردم و بیمارستان خصوصی.دوستانم دکتر معمولی و بیمارستان دولتی بودند.هر دو عمل راحت و سریع خوب شدند

یه هشت سال یه سه سال.من خودم یکی از بهترین دکترهای شهرمون رو انتخاب کردم و بیمارستان خصوصی.دوستانم د ...

هر دو عمل منظورت عمل تو خصوصی و دولتی هست؟؟؟ یعنی میگی ببرم پیش این دکتر که بهت گفتم؟؟؟؟ 

نمیدونی بچه هاتو با لیزر عمل کرده یا روش سنتی؟؟؟ 

خیلی عمل آسونیه.سخت نگیر.الان که پنجمین روز عملشونه خوب خوب خوب شدند.به نظرم زیاد سخت نگیر

خدارو هزار مرتبه شکر ... باور میکنی ۵ ماهه دنبال دکتر میگردم ....

منم بهترین دکترای اینجا رو پیدا کردم اما زیرمیزی های سنگین میخواستن بیخیال شدم . این دکتری که دوستم عمل کرده و دودلم ، بیمارستان خصوصیه و خانم هستش و زیرمیزی نمیگیره....

برای  بچه های شما سه تا لوزه رو به صورت کامل و با هم درآورده؟؟؟

خدارو هزار مرتبه شکر ... باور میکنی ۵ ماهه دنبال دکتر میگردم ....منم بهترین دکترای اینجا رو پیدا کرد ...

بله سه تا باهم در آورده.به روش سنتی.لیزری اصلا خوب نیست.منم هر جا رفتم زیر میزی می‌گرفتند.این دکتر خیلی معتقد و پاک و حرفه ای بود.رئیس بیمارستان کودکان هست.من یه کلام بهتون میگم هر بیمارستان و هر دکتری فقط برو تمومش کن اینقدر که راحته مثل برداشتن خال

بله سه تا باهم در آورده.به روش سنتی.لیزری اصلا خوب نیست.منم هر جا رفتم زیر میزی می‌گرفتند.این دکتر خ ...

مرسی عزیزم . چرا لیزری بده فقط؟