2777
2789
عنوان

شوهر بی احساس کیا دارن😔

| مشاهده متن کامل بحث + 5897 بازدید | 157 پست
فکر میکنی امتحان نکردم؟؟ میدونی چند سال محبت کردم و محبت ندیدم.... باورت میشه تو این چند سال زندگی ت ...

😔😔😔خیلی دلم گرفت عزیزم ان شالله خدا زندگیتو پر از شور و عشق کنه واقعا اینا نیازه یک زنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پولی بهم نمیده پس اندار کنم. بیشتر دردم همینه. خرج خونه و خوراک و بچه رو میده. ولی دریغ از صد تومن ک ...

یه چیزی ببین ۵۰۰ تومن,,بهش بگو ۷۰۰

همون ۲۰۰ رو پس انداز کن

برای خونه وسایل بخر حتی شده ۱۰۰ تومن یه گوشه بزار

همونا یه روز به دردت میخوره

اصلا بگو میخوام برم طلا بخرم. 

بچه ها اومدم بگم شوهرمنم تا شش هفت سال اول زندگیمون همینطوری بود اینقدر من بهش محبت کردم و نازشو کشی ...

ده سال اوه چه خبره خسته نشدی 

میشه بگی چیکارکردی 

البته احتمالا شوهرتم یه جوابی داده ب محبتات ک دلسرد نشدی درسته

ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
وای فکر میکردم فقط شوهر من اینطوره یه بوس چیه؟اونم زورش میادسر هر چیز کوچیکی بحث میکنه فحش میدههمش م ...

آره درد ماهم همین محبت های کوچیکه، یه بوس، یه بغل💔

یه چیزی ببین ۵۰۰ تومن,,بهش بگو ۷۰۰همون ۲۰۰ رو پس انداز کنبرای خونه وسایل بخر حتی شده ۱۰۰ تومن یه گوش ...

باید همون کارو بکنم. طلا اصلا نمیذاره بخرم. اصلا خوشش نمیاد بفهمه دارم از پولش برمیدارم. پارسال میرفتم سرکار گفت دیگه نرو خودم پول بهت میذم ولی نداد. میگه پول میخای چکار؟ ماهی یه تومن میخای چکار کنی؟

عزیزم حق داری خیلی سخته. همسر من حالا از این کارها میکنه ولی خیانت میکنه مثلا الان رفته میگه کار دار ...

الهی بگردم ایشالا خدا کمکت کنه

که زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 🌱...

الهی بگردم ایشالا خدا کمکت کنه

خدا نکنه عزیزم زنده باشی. خدا کمکم کنه یه کاری پیدا کنم درامد داشته باشم. کمکم کنه دیگه از کاراش حرص نخورم فکر و خیال نداشته باشم 

وای عزیزدل قشنگم 

خودت رو به خاطر این آدم اذیت نکن شاید به مرور زمان درست شد 

درکت میکنم دلت خونه💔

من الان چهار سال میشه جدا شدم😭

البته الان زندگی خوبی دارم خداروشکر

خدا بزرگه عزیزم👍🏻🙏🏻🙏🏻

خدا بزرگه👌🏻

عزیزم بشین باهاش جدی یکبار صحبت کن و مشکلتو در میون بذار بگو اذیت میشی و از عاقبت این ماجرا غیر مستق ...

حرف زدم. گاهی پیام دادم گفتم. همیشه دوقورتو نیمش باقیه، حق به جانبه، قانع نمیشه، 

وای عزیزدل قشنگم خودت رو به خاطر این آدم اذیت نکن شاید به مرور زمان درست شد درکت میکنم دلت خونه💔من ...

دوباره ازدواج کردی که زندگیا الحمدالله خوبه؟؟؟

شوهر منم همینه 

بی محبت بی عاطفه بی تفاوت انگار من مردم اون زن 

به مریضیم به احساسم به خوشحالیم به ناراحتیم هیچ واکنشی نشون نمیده حس میکنم چشماش نابیناست

هیچ امیدی به خوب شدنش ندارم محبت کردم دل به دلش دادم احترام گذاشتم نشد که نشد 

فقط موقع رابطه با من کار داره در غیر این صورت اصلا حتی ی گپ ساده هم نمیزنیم طول هفته چه برسه به محبت و بوس و کمک و همدلی و دردل