30گل مدیر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 249 عنوان شوهر بی احساس کیا دارن😔 | مشاهده متن کامل بحث + 5897 بازدید | 157 پست شوهرم خیلی بی احساس مثل دیواره، دلم میخواست بگیم بخندیم، درد و دل کنیم، حرف بزنیم، خیلی وقتا دوست دارم کسی بغلم کنه، بهم محبت کنه، و چقدر حالیم ازین حس ها... و چقدر تنهام 1403/06/19 | 01:08 14 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گلسرخ71 عضویت: 1397/07/09 تعداد پست: 8367 همون دیگه مریضن انشاالله که خدا هدایتشون کنه طعم شوهر خوب رو هم بچشیم خدایا همه بچه ها سالم باشن پسر و دختر منم همیشه سالم باشن حافظشون باش شکرت به خاطر همه چیز🙏🙏🙏
مامان_دلسا_كوچولو عضویت: 1400/09/22 تعداد پست: 1045 فکر میکنی امتحان نکردم؟؟ میدونی چند سال محبت کردم و محبت ندیدم.... باورت میشه تو این چند سال زندگی ت ... 😔😔😔خیلی دلم گرفت عزیزم ان شالله خدا زندگیتو پر از شور و عشق کنه واقعا اینا نیازه یک زنه
30گل مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 249 پولی بهم نمیده پس اندار کنم. بیشتر دردم همینه. خرج خونه و خوراک و بچه رو میده. ولی دریغ از صد تومن ک ... یه چیزی ببین ۵۰۰ تومن,,بهش بگو ۷۰۰همون ۲۰۰ رو پس انداز کنبرای خونه وسایل بخر حتی شده ۱۰۰ تومن یه گوشه بزارهمونا یه روز به دردت میخورهاصلا بگو میخوام برم طلا بخرم.
gatre عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2166 انشاالله که خدا هدایتشون کنه طعم شوهر خوب رو هم بچشیم انشالا
دنیزززززز۹۸ عضویت: 1402/08/06 تعداد پست: 9042 بچه ها اومدم بگم شوهرمنم تا شش هفت سال اول زندگیمون همینطوری بود اینقدر من بهش محبت کردم و نازشو کشی ... ده سال اوه چه خبره خسته نشدی میشه بگی چیکارکردی البته احتمالا شوهرتم یه جوابی داده ب محبتات ک دلسرد نشدی درسته ایره هوا گریه جورخون ناو ریه 💔بوراو خفگی کشتم ای شهر اکسیژن نیه💔
30گل مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 249 وای فکر میکردم فقط شوهر من اینطوره یه بوس چیه؟اونم زورش میادسر هر چیز کوچیکی بحث میکنه فحش میدههمش م ... آره درد ماهم همین محبت های کوچیکه، یه بوس، یه بغل💔
gatre عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2166 یه چیزی ببین ۵۰۰ تومن,,بهش بگو ۷۰۰همون ۲۰۰ رو پس انداز کنبرای خونه وسایل بخر حتی شده ۱۰۰ تومن یه گوش ... باید همون کارو بکنم. طلا اصلا نمیذاره بخرم. اصلا خوشش نمیاد بفهمه دارم از پولش برمیدارم. پارسال میرفتم سرکار گفت دیگه نرو خودم پول بهت میذم ولی نداد. میگه پول میخای چکار؟ ماهی یه تومن میخای چکار کنی؟
sahel4530 عضویت: 1402/04/11 تعداد پست: 283 عزیزم حق داری خیلی سخته. همسر من حالا از این کارها میکنه ولی خیانت میکنه مثلا الان رفته میگه کار دار ... الهی بگردم ایشالا خدا کمکت کنه که زخم هر شکست من حضور یک جوانه شد 🌱...
گوجهaسبز عضویت: 1403/05/01 تعداد پست: 1130 عزیزم بشین باهاش جدی یکبار صحبت کن و مشکلتو در میون بذار بگو اذیت میشی و از عاقبت این ماجرا غیر مستقیم بهش بگو نتیجه خوبی ندارد این همه سرد بودن کاربری دو نفر
gatre عضویت: 1403/05/04 تعداد پست: 2166 الهی بگردم ایشالا خدا کمکت کنه خدا نکنه عزیزم زنده باشی. خدا کمکم کنه یه کاری پیدا کنم درامد داشته باشم. کمکم کنه دیگه از کاراش حرص نخورم فکر و خیال نداشته باشم
شقایق12344 عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 17 وای عزیزدل قشنگم خودت رو به خاطر این آدم اذیت نکن شاید به مرور زمان درست شد درکت میکنم دلت خونه💔من الان چهار سال میشه جدا شدم😭البته الان زندگی خوبی دارم خداروشکرخدا بزرگه عزیزم👍🏻🙏🏻🙏🏻خدا بزرگه👌🏻
30گل مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 249 عزیزم بشین باهاش جدی یکبار صحبت کن و مشکلتو در میون بذار بگو اذیت میشی و از عاقبت این ماجرا غیر مستق ... حرف زدم. گاهی پیام دادم گفتم. همیشه دوقورتو نیمش باقیه، حق به جانبه، قانع نمیشه،
30گل مدیر استارتر عضویت: 1400/10/18 تعداد پست: 249 وای عزیزدل قشنگم خودت رو به خاطر این آدم اذیت نکن شاید به مرور زمان درست شد درکت میکنم دلت خونه💔من ... دوباره ازدواج کردی که زندگیا الحمدالله خوبه؟؟؟
خوشبین۱ عضویت: 1402/06/06 تعداد پست: 593 شوهر منم همینه بی محبت بی عاطفه بی تفاوت انگار من مردم اون زن به مریضیم به احساسم به خوشحالیم به ناراحتیم هیچ واکنشی نشون نمیده حس میکنم چشماش نابیناستهیچ امیدی به خوب شدنش ندارم محبت کردم دل به دلش دادم احترام گذاشتم نشد که نشد فقط موقع رابطه با من کار داره در غیر این صورت اصلا حتی ی گپ ساده هم نمیزنیم طول هفته چه برسه به محبت و بوس و کمک و همدلی و دردل
شقایق12344 عضویت: 1403/06/19 تعداد پست: 17 دوباره ازدواج کردی که زندگیا الحمدالله خوبه؟؟؟ نه عزیزم من خداروشکر یک زن مستقل هستم🥰🥰🥰