⊹چند روز پیش تصمیم گرفتم این رولت خوشمزه رو بپزم. بعد از اینکه رولت رو پختم و برش زدم، اصلاً فکرش رو نمیکردم که اینقدر خوشمزه بشه! هر برشش نرم و معطر بود و با چای داغ عالی شد. واقعاً لذت بردم از این تجربه و به همهی شما پیشنهاد میکنم حتماً یک بار هم که شده این رولت رو درست کنیدᘒ
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم درست میکنم خیلی خوشمزه میشه، اما مال من پفی تره، برای شما انگار بيسکوئيتیه
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بار اولی بود که درست کردم تازه شروع کردم به پخت شیرینی و کیک
خیلی ام عالی😍👌🏼
ایراد نگرفتم ها، منظورم این بود که فک کنم کلا دستورمون با هم فرق داره
من خودمم کار با خمیر برام سخته 😅