2777
2789
عنوان

مامانهایی که به نی نی هاتون قطره اهن ندادین....

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 37 پست
دقیقا گوشت که سنگین تراز قطره اهنه دکترش معتبره؟؟؟

بابا منم ی دکتررفتم گفت فقط مولتی بده کافیه رفتم ی دکتردیگه گفتم مولتی کافیه گفت خانم از۶ ماهگی باید ۱۵ قطره اهن بخوره کی گفته کافیه دکتره قبلی بنظرم گیج میزد اهن خارجی میدم بهش مزش خوبه پسرم تازه رفته تو۸.حتما بهش بده مامانم ب داداشم ندادکم خونی گرفت

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید کی گفته گوشت زیر ۲سال سنگینه!!! کارت بهداشت هم نگاه بندازی از ۹ ماهگی باید بخوره بچه.هم گوشت ...

از۸ ماهگی باید بخوره توکارت بهداشتم زده من ب پسرم مرغوماهیچه گوسفندمیدم

خدایا زندگیم رابه خودت گره بزن گره کور😍

سلام گلم منم به پسرم اصلا قطره اهن ندادم حتی خودمونم قرصشو نمیخوریم. فقط سه شیره بهش میدم.

بهترین جایگزین قطره اهن سه شیره هست روزی ۲قاشق مرباخوری برای بچه های زیر دوسال و روزی دوقاشق غذاخوری برای بزرگسالها.

ترکیب شیره انگور خرما و توت رو میگن سه شیره.

البته تو فرنیش هم بهش سویق کودک بده. که اونم ترکیبی از گندم جو سنجد هست. طی یک مراحل خاصی تهیه میشه و دراخر هم اسیابش میکنن و پودرمیشه.

توگوگل سرچ کن در موردش بخون گلم

سلام گلم منم به پسرم اصلا قطره اهن ندادم حتی خودمونم قرصشو نمیخوریم. فقط سه شیره بهش میدم. بهترین ج ...

مرسی فدات

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....