2777
2789
عنوان

مامانهایی که به نی نی هاتون قطره اهن ندادین....

| مشاهده متن کامل بحث + 1343 بازدید | 37 پست

بنظرم با دکترهای دیگه هم‌مشورت کن یا حداقل یه ازمایش خون ببرش ببین شرایطش چطوره بچه ها باهم متفاوتن قرار نیس یکی به بچه اش قطره اهن نداده کم خونی نگرفته بچه بکی دیگه هم نگیره بچه ها از نظر ژنتیک و اشتها باهم‌متفاوتن  

من به دستان خدا خیره شدم ... معجزه کرد [smiley]l/l_70.gif[/smiley]

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می تونی از آب گوشت گوسفند استفاده کنی و توش سوپ سبک بپزی براش.

همین کارو میکنم ولی الان بهداشت گفت حتممما بده دودل شدم موندم بدم یان

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
نی نی چند وقتشه غذای کمکی میدی

دخترم یه سالشه غذا بهش مرتب میدم دخترم اصلن قطره نمیخورد نه آ د نه مولتی نه آهن اگه هم به زور بهش میدادم بالا میاورد و ببخشید اسهال میشد دکتر هم گفت دیگه بهش نده.

برای ویتامین د روزی بیست دقیقه ببرش بالکن یا حیاط. آستینش و بزن بالا. آفتاب بگیره.

اگه سن مناسب تخم مرغ خوردنش رسید بهش تخم مرغ محلی پخته بده.ویتامین د و اهن خوبی داره.

ONLY. GOD.
۳ شیره از ۹ ماهگی بش بده

۳شیره چیه😁😁😁😁😁

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
برای ویتامین د روزی بیست دقیقه ببرش بالکن یا حیاط. آستینش و بزن بالا. آفتاب بگیره. اگه سن مناسب تخم ...

مرسی😘😘

قطره ا د و اهن واسه بچه ضروریه. گوشتم واسه معده زیر دو سال سنگینه. دکترشو عوض کن. بعضی دکترا از من و ...

ببخشید کی گفته گوشت زیر ۲سال سنگینه!!!

کارت بهداشت هم نگاه بندازی از ۹ ماهگی باید بخوره بچه.هم گوشت قرمز هم مرغ و کم کم گوشت ماهی