2777
2789
شما برعکس مایی میخوای ساکت باشی😅خب وقتی شوهرت واسش مهم قبلش فیلم امریکایی چیزی ببینید بگو من این مد ...

اهل فیلم و اینا نیست راستش منم نیستم 

ولا سکوت خوبه😁

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

شما برعکس مایی میخوای ساکت باشی😅خب وقتی شوهرت واسش مهم قبلش فیلم امریکایی چیزی ببینید بگو من این مد ...

فیلم نبینین توقعتون از طرف مقابل میرع بالا‌..اون فیلمه و بازی با واقعیت فرق داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب من هزارررر بار بهش میگم خوشم میاد تو رابطه حرف بزنیم روزه سکوت میگیره از این کارش متنفرررمم من قش ...

خب خودت شروع کن حرف زدن گیرش بنداز بگو اینجوری و اونجوری مردا واقعا نمیفهمن باید بهشون بگی و مجبورشون کنی😂😂

شوهر من سرد نیست ولی خودم دو ماه باردارم هم میلم کم شده هم میترسم مشکلی پیش بیاد یه بار بدون دخول رابطه داشتیم چند قطره خونریزی داشتم کاش یکی منو راهنمایی کنه که تو بارداری چیکار کنم دلم برا شوهرم میسوزه البته از برج ۸ تا ۱۲ ساعات کاریش میره بالا خسته میشه زیاد نمیخواد

خودت تنوع بده اونم خوشش میاقرص آفرودیت رو امتحان کن.روزی دوتابهش بدهشوهرمن بااین قرص انگار بهتر شد

براب خانمهاهم کاربرد داره

با عرض معذرت درخواست دوستی قبول نمی‌کنم چون یادم میره جواب بدم و باعث دلخوری میشه❤️ از اینجاهم بیشتر به چشم یک گروه دوستی برای انتقال تجربیات و درددل استفاده میکنم.اگرهم پیام گذاشتین برام و من جواب ندادم ببخشید من همه رو میخونم و استفاده میکنم🥰😍

اسی یه چیزی میگم روم به دیوار ولی سعی کن صدا دربیاری از خودت و با صدات نشون بدی چقد لذت میبری دیگه نمیدونم چجوری بگم

ولی مردا خوششون میاد مخصوصا اونایی که حرف زدن دوس ندارن موقع رابطه

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣اگرگرم وهات هم بودنمیگفت دوستت دارم و.....فقط مردهایی که خیانت میکنندبرای خرکردن زناشو ...

یعنی تا حالا شوهرت نگفته دوستت دارم؟اگه بگه یعنی داره خیانت میکنه بهت میخواد به قول خودت خرت کنه؟

چه منطقی😑

😆😆😆
خودت تنوع بده کوتاه نیا

من بهش مستقیم گفتم چکار کن بهش گفتم من خوشم میاد حرف بزنی باززز سکوت انگار ک لج کرده این دفعه میزنم تو برجکش بهش میگم چقدر سرد مزاجی تا حالش گرفته بشه چون دوست نداره کم بیاره تو چیزی همیشه من باید رابطه رو گرم کنم دیگه خسته شدم بره پی کارش منم تحمل میکنم 

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣اگرگرم وهات هم بودنمیگفت دوستت دارم و.....فقط مردهایی که خیانت میکنندبرای خرکردن زناشو ...

اونوقت میتونی این حرفت رو ثابت کنی ک فقد مردایی که خیانت میکنن دوست داشتنشون رو بیان میکنن؟ 

البته اینجوری خودتونو قانع کنید، ولی مردا رو جمع نبندین

دنیا مال خوشگلا و پولداراست...ما به دنیا اومدیم که استادیوم بدون تماشاگر نباشه🥀وقتی ازم میپرسن چندسالته! دلم میخاد جواب بدم من شبایی رو گذروندم که اندازه 10سال طول کشیده، اونم جز عمرم حساب میشه! من آدمایی رو دیدم که 100سال پیرم کردن تجربه هایی داشتم که یه آدم 60ساله نداشته اگه اینارو حساب کنی من سنم خیلی زیاده، خیلی🥀چه زیبا گفت مولا نا ای اشک اهسته بریز غم زیاد است ای شمع اهسته بسوز که شب دراز از در این روزگار کسی اسرار کسی نیست ما تجربه کردیم مشتی..! کسی یار کسی نیست✨️
شوهر من سرد نیست ولی خودم دو ماه باردارم هم میلم کم شده هم میترسم مشکلی پیش بیاد یه بار بدون دخول را ...

خب عزیزم از دکترت بپرس اگه حاملگی خطرناکی نداشته باشی همه چی عادی باشه فقط ماه های آخر نباید داشته باشین دو ماهگی چیزی نیست بعدشم خیلی عذر میخواما میگم ولی بعضی پوزیشنا هست از دکترم میتونین بپرسین از تو اینترنت که تو دوران حاملگی مناسبه اینجوری نمیشه که ۹ ماه نداشته باشین

شوهر من تا نیاز داشته باشه بهم می‌چسبه وگرنه سمتم نمیاد.برم سمتش میگه وای خستم و فلان بهمان

مال منم همینطوره هر وقت خودش بخاد پایه هس اگر من برم 80درصد مواقع بهوونه میاره

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

هفته ای یک بار واقعا کم هست،منم سکوت دوست ندارم خودم شروع میکنم اونم ادامه میده و موقعی که حرف مینزنه تشویقش میکنم مثلا میگم دوست دارم باز بگو

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏