2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ناراحت کننده است این نوع مشکلات زناشویی....

بچه ها حالا من مدتیه که سرد شدم چند ماهی هست قبلا اینطور نبودم . ببخشید که واضح میگم تو ارضا و ارگاسم اون حالتی رو که قبلا تجربه میکردم رو خیلی کم تجربه میکنم نمیدونم چرا ... رفتم دکتر آزمایش هورمونی دادم خوب بود 

اما نمیدونم چرا اینطور شدم

عزیزم از اسن کارا ختم روزگارم اتفاقا مشکلم همین فک کنم من تنها هی باید این کارار رو بکنم هی پوزیشن ع ...

به مدت روشت رو  تغییر بده، میل جنسیت کنترل کن و طاقچه بالا بذار 

شاید نتیجه داد

من بهش مستقیم گفتم چکار کن بهش گفتم من خوشم میاد حرف بزنی باززز سکوت انگار ک لج کرده این دفعه میزنم ...

چرا همیشه اینجوری چرا دو نفر هات نصیب هم نمیشن همیشه یا خانوم اینطوریه یا آقا به خاطر اینکه ما قبلا از ازدواج فرهنگش جا نیفتاده که درباره ی این مساعل صحبت کنیم همش فکر میکنیم عیبه زشته در حالی که خب بخشی از ازدواج رابطست دیگه باید قبلا از ازدواج درباره این مورد ها صحبت بشه

اهل فیلم و اینا نیست راستش منم نیستم ولا سکوت خوبه😁

خب ن فیلم پو  رن و بد منظورم صحنه دار یبار اشکال نداره بهش نشون بده چون شوهرت دوست داره و داره تلاش میکنه مثلا از تایتانیک شروع کنید ک سینمایی و زود تموم میشه و یبار بیشتر نیس 

اسی درکت میکنم عزیزم

حالا همین آقایون کافیه از خانم ها سردی ببینن

به خودشون اجازه میدن که با یکی دیگه رابطه برقرار کنن و با کمال پررویی هم میگن خوب تو نیاز منو برطرف نکردی منم رفتم با یکی دیگه!!!!

کار به طلاق و جدایی هم بکشه در تمام مراجع قضایی هم در نهایت حق رو به مرد میدن

ولی خانم ها باید نیازشون رو سرکوب کنن و به روی خودشون نیارن

خدایی نکرده تو تخیلاتشون هم به چیزی فکر کنن انگ خیانتکاری و هراز کوفت و زهر مار بهت میچسبونن

کلا تو مملکت ما آقایون از هفت دولت آزاد و رها هستن و خانم باید در هر حالتی فقط مطیع باشه و صداش در نیاد!!!

و خدایی که به شدت کافیست…🌿

من شوهرم دو سالی میشه که گاهی تا یکی دو ماه هم رابطه نمیخواد اولاش من میرفتن جلو ولی الان نمیرم میگم به درک و روز به روز ازش متنفرتر میشم اگه به خاطر خدا نبود بهش خیانت میکردم ولی از خدا میترسم فقط سپردمش به خدا 

میشه برای حاجت دلم یه صلوات بفرستید شاید به خاطر دل پاک شما خدا حاجت منو هم داد   
خب عزیزم از دکترت بپرس اگه حاملگی خطرناکی نداشته باشی همه چی عادی باشه فقط ماه های آخر نباید داشته ب ...

بارداریم خطرناک نیست حتی سفر هم رفتم سفری که مجبور بودم پوزیشنا رو هم دارم ولی خیلی میترسم همون یه بار هم خودم به شوهرم گفتم رابطه داشته باشیم چون ناراحت بودم براش ولی چند قطره خون دیدم دکتر گفت مال مویرگای واژنه خون، ولی کلا شوهرم خودشم ترسید و بچه خیلی براش مهمه 

خب خودت شروع کن حرف زدن گیرش بنداز بگو اینجوری و اونجوری مردا واقعا نمیفهمن باید بهشون بگی و مجبورشو ...

میدونی من همیشههههه این کار میکنم خب ولی منم غرور دارم دیگه میدونی دوست دارم اونم ی تلاشی بکنه پس چی میگن مردا گرمن قلقشون رابطه جنسی و مرد فقط شکمش و زیر شکمش چرا پس در مورد شوهر من صدق نمیکنه 

یبار ک من کاری نکنم هیچ کاری نمیکنه باورت میشه !!!!

بارداریم خطرناک نیست حتی سفر هم رفتم سفری که مجبور بودم پوزیشنا رو هم دارم ولی خیلی میترسم همون یه ب ...

باید به ترستون غلبه کنین اینطوری که نمیشه ۹ ماه شوهرتون سر میشن واسه خودتونم بده