2777
2789
گرمیجات میخوره من کلا مشکلم با مدل رابطمونه ما هفته ای یبار داریم ولی اون مدلی ک من میخوام نیس

خیلی بده🙂من خوب درکت میکنم 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

خب منم دوست دارم حس دوست داشته شدن داشته باشم باور کن اصلا زشت نیسم معمولی رو ب خوبم کم کم حس تو من ...

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

اگرگرم وهات هم بودنمیگفت دوستت دارم و.....

فقط مردهایی که خیانت میکنندبرای خرکردن زناشون این حرفهارومیزنن لونرن باچندنفردیگه هستن😁😂🤣🤣🤣🤣

منم غصه های تورومیخوردم تادوستم بهم اینوگفت

فهمیدم همه مردهامثل همن

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه هفته ای یبار هست ولی کیفیتش خ پایینه حس خوبی ندارم من خودم خ گرمم دوست ددرم تنوع باشه برعکس اون

خودت تنوع بده اونم خوشش میا

قرص آفرودیت رو امتحان کن.روزی دوتابهش بده

شوهرمن بااین قرص انگار بهتر شد

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣اگرگرم وهات هم بودنمیگفت دوستت دارم و.....فقط مردهایی که خیانت میکنندبرای خرکردن زناشو ...

جدی من همیشه حس میکنم خیانت میکنه ک انقدر سرده چی بگم همشون عوضین مردا اه

خودت تنوع بده اونم خوشش میاقرص آفرودیت رو امتحان کن.روزی دوتابهش بدهشوهرمن بااین قرص انگار بهتر شد

خب من هزارررر بار بهش میگم خوشم میاد تو رابطه حرف بزنیم روزه سکوت میگیره از این کارش متنفرررمم من قشنگ و واضح بهش گفتم 

من خودم تنوع میدم اگر من کاری نکنم سکوت مطلق ومثل مجسمه میمونه

جدی من همیشه حس میکنم خیانت میکنه ک انقدر سرده چی بگم همشون عوضین مردا اه

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

گول حرفهای زنای اینجارونخور

اکثرشون یامجردیامطلقه

اونیکه حقیقت روبهت بازبون تلخ میگه درست میگه

دیگه بدن هرچین کمیابن خواهرجان

دودستی بچسبیم تاهمینم ازمون نگرفتن😁😂🤣🤣🤣

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
میدونی چیه بدیش اینکه هیچ وقت نمیتونیم یه رابطه خوب داشته باشیم حسرتش تا اخر عمر باهامون 🙃

من هرکاری میکنم ار.. نمیشم و هی میپرسه ازم اون وسط شدی شدی 🙄یبارم بهش گفتم حرف نزن خب 

بعد ما خانما مقدمه دوست داریم اقایون حوصلشو ندارن 

ولا موندم چطور باهاش کنار بیام 

یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣گول حرفهای زنای اینجارونخوراکثرشون یامجردیامطلقهاونیکه حقیقت روبهت بازبون تلخ میگه درس ...

دقیقا 😁

هی ب خودم میگم لااقل بابای بچم ک هست و عابر بانک بره ب درک با این کاراش 

دقیقا 😁هی ب خودم میگم لااقل بابای بچم ک هست و عابر بانک بره ب درک با این کاراش

😁😂🤣🤣🤣🤣🤣

بحران۴۰سالگیش نیست احیانا؟!

من هرکاری میکنم ار.. نمیشم و هی میپرسه ازم اون وسط شدی شدی 🙄یبارم بهش گفتم حرف نزن خب بعد ما خانما ...

شما برعکس مایی میخوای ساکت باشی😅

خب وقتی شوهرت واسش مهم قبلش فیلم امریکایی چیزی ببینید بگو من این مدلی دوس دارم قبلش بگو این کارارو بکنی سریع ارضا میشم