eybabaaaaa مدیر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 عنوان کیا شوهراشون سردن | مشاهده متن کامل بحث + 13024 بازدید | 239 پست میترسم یچیزی بگم تعلیق بشم اما خب کجا بعضی چیزارو بگم بیرون از اینجام ک اصلا روم نمیشه ب کسی بگم حالم خیلی بده 1403/06/18 | 12:11 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
گیسووپریشان عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1288 گرمیجات میخوره من کلا مشکلم با مدل رابطمونه ما هفته ای یبار داریم ولی اون مدلی ک من میخوام نیس خیلی بده🙂من خوب درکت میکنم یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 خب منم دوست دارم حس دوست داشته شدن داشته باشم باور کن اصلا زشت نیسم معمولی رو ب خوبم کم کم حس تو من ... 😁😂🤣🤣🤣🤣🤣اگرگرم وهات هم بودنمیگفت دوستت دارم و.....فقط مردهایی که خیانت میکنندبرای خرکردن زناشون این حرفهارومیزنن لونرن باچندنفردیگه هستن😁😂🤣🤣🤣🤣منم غصه های تورومیخوردم تادوستم بهم اینوگفتفهمیدم همه مردهامثل همن مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 اسی چن وقت یکبار رابطه دارین دیگه هفته ای یبار هست ولی کیفیتش خ پایینه حس خوبی ندارم من خودم خ گرمم دوست ددرم تنوع باشه برعکس اون
عطیه_جوووون عضویت: 1398/08/15 تعداد پست: 1255 دیگه هفته ای یبار هست ولی کیفیتش خ پایینه حس خوبی ندارم من خودم خ گرمم دوست ددرم تنوع باشه برعکس اون خودت تنوع بده اونم خوشش میاقرص آفرودیت رو امتحان کن.روزی دوتابهش بدهشوهرمن بااین قرص انگار بهتر شد
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 😁😂🤣🤣🤣🤣🤣اگرگرم وهات هم بودنمیگفت دوستت دارم و.....فقط مردهایی که خیانت میکنندبرای خرکردن زناشو ... جدی من همیشه حس میکنم خیانت میکنه ک انقدر سرده چی بگم همشون عوضین مردا اه
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 خودت تنوع بده اونم خوشش میاقرص آفرودیت رو امتحان کن.روزی دوتابهش بدهشوهرمن بااین قرص انگار بهتر شد خب من هزارررر بار بهش میگم خوشم میاد تو رابطه حرف بزنیم روزه سکوت میگیره از این کارش متنفرررمم من قشنگ و واضح بهش گفتم من خودم تنوع میدم اگر من کاری نکنم سکوت مطلق ومثل مجسمه میمونه
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 خیلی بده🙂من خوب درکت میکنم میدونی چیه بدیش اینکه هیچ وقت نمیتونیم یه رابطه خوب داشته باشیم حسرتش تا اخر عمر باهامون 🙃
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 جدی من همیشه حس میکنم خیانت میکنه ک انقدر سرده چی بگم همشون عوضین مردا اه 😁😂🤣🤣🤣🤣🤣گول حرفهای زنای اینجارونخوراکثرشون یامجردیامطلقهاونیکه حقیقت روبهت بازبون تلخ میگه درست میگهدیگه بدن هرچین کمیابن خواهرجاندودستی بچسبیم تاهمینم ازمون نگرفتن😁😂🤣🤣🤣 مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
گیسووپریشان عضویت: 1403/06/12 تعداد پست: 1288 میدونی چیه بدیش اینکه هیچ وقت نمیتونیم یه رابطه خوب داشته باشیم حسرتش تا اخر عمر باهامون 🙃 من هرکاری میکنم ار.. نمیشم و هی میپرسه ازم اون وسط شدی شدی 🙄یبارم بهش گفتم حرف نزن خب بعد ما خانما مقدمه دوست داریم اقایون حوصلشو ندارن ولا موندم چطور باهاش کنار بیام یعنی میشه یه روز منم مادر بشم ❤️با قلب مهربونت و دل پاکت برام از خدا میخوای بهم فزرند سالم و صالح بده؟ 🥺❤️
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 😁😂🤣🤣🤣🤣🤣گول حرفهای زنای اینجارونخوراکثرشون یامجردیامطلقهاونیکه حقیقت روبهت بازبون تلخ میگه درس ... دقیقا 😁هی ب خودم میگم لااقل بابای بچم ک هست و عابر بانک بره ب درک با این کاراش
حنا70 عضویت: 1398/06/19 تعداد پست: 86459 دیگه هفته ای یبار هست ولی کیفیتش خ پایینه حس خوبی ندارم من خودم خ گرمم دوست ددرم تنوع باشه برعکس اون خودت تنوع بده کوتاه نیا
متفکر۵۶۹دوم عضویت: 1402/02/03 تعداد پست: 6934 دقیقا 😁هی ب خودم میگم لااقل بابای بچم ک هست و عابر بانک بره ب درک با این کاراش 😁😂🤣🤣🤣🤣🤣بحران۴۰سالگیش نیست احیانا؟! مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
eybabaaaaa مدیر استارتر عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 6411 من هرکاری میکنم ار.. نمیشم و هی میپرسه ازم اون وسط شدی شدی 🙄یبارم بهش گفتم حرف نزن خب بعد ما خانما ... شما برعکس مایی میخوای ساکت باشی😅خب وقتی شوهرت واسش مهم قبلش فیلم امریکایی چیزی ببینید بگو من این مدلی دوس دارم قبلش بگو این کارارو بکنی سریع ارضا میشم
mobina_1379 عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 594 😁😂🤣🤣🤣🤣🤣اگرگرم وهات هم بودنمیگفت دوستت دارم و.....فقط مردهایی که خیانت میکنندبرای خرکردن زناشو ... چ حرف مسخره ای😐😂😂😂