2777
2789
عنوان

میخام خونه بنامم بزنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 70 پست
اول به پدر و مادر پسر و بعدش اگر فرزندی ازش بجا موندا... یه قانون مسخره هست که میگه یک هشتم از اشجار ...

الان قانون عوض شده قبلا اشجار بود الان از ملك هم يك هشتم ميبره

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸
صلح نامه منظور همون وكالته؟ من شنيدم بعد از مرگ وكالت باطل ميشه ايا درسته؟

نه عزیزم یه چیز دیگه ایت من وکیل نیستم ولی پدرم اینکارو برای مادرم انجام داده عشقم خدا نگه اش داره

مرا به خاطرت نگه دار... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اول به پدر و مادر پسر و بعدش اگر فرزندی ازش بجا موندا... یه قانون مسخره هست که میگه یک هشتم از اشجار ...

عزیزم پدرومادروفرزندتوتقسیم ارث تویه خط قرارمیگیرن فرزندان هم تواولویت اول هستن بعدپدرومادر

من مستقيم ب همسرم اينو گفتم 

چون يك هشتم ك خوبه خدايي نكرده ب اونجاها ميرسيد ي پاپاسي هم نميدادن به من 

شغلشم طوري بود هر دوماه سفرهاي هوايي خارجي داشت 

بعضياشونم ١٧ساعته حساب كن ١٧ساعت رفت و ١٧ساعتم بركشت

منم با خانوادم اوكي نيستم 

علنا بهش گفتم و اونم موافقت كرد 

منم وصيت نامه نوشتم با مهر محضر ك بعد من اموالم برسه ب اون 😐

شايدم من خيلي پرورو باشم اما ترسيدم چون حامي ندارم خانوادشم بويي از انسانيت نبردن

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊
عزیزم پدرومادروفرزندتوتقسیم ارث تویه خط قرارمیگیرن فرزندان هم تواولویت اول هستن بعدپدرومادر

سر فوت بابای من که اینطور نبود. شاید قانون عوض شده که در اون صورت من بی خبرم

چون قافیه تنگ آید، شاعر به جفنگ آید

اگه مهریت زیاده میزاری اجراکه چبزی به پدرمادرش نرسه 

ولی اراین فکرانکن ان شالله بسلامت بره وبیاد

ولب خوب توهم خقداری ترس ازبیکس شدن ودرماندگی بده

فقط بسوال من دارم کسی میدونه مطمءنه حواب بده اگرکسی پدرشوهرش بازنشسته جابی باشه وحقوق بگیره وپسرشون فوت کنه ایاحقوقش روباعروسش شریک میشه یانه؟؟

آخه قبلابودمثلایادمه عموم فوت کردمامانبزرگم رفت امضاکردحقوقوکامل دادن به زن عموم 

ولی شنیدم که پدرمادراگرزنره باشن اونام میتونن ازحقوق پسرشون سهم ببرن حالامیخام  که واقعیت داره؟

وخدایی که بشدت کافیست

به نظر من اگه میخواستین اینکارو کنیین باید خیلی وقت پیش میکردین یهو بری به شوهر بیچارت بگی تو داری میری فلان جا شاید مردی بی زحمت خونه رو واسه اینده دخترمون به نام من کن فکر کنم شوهرت ناراحت بشه من تا حالا یه بارم فکر مرگ شوهرمو نکردم اونم شغلش خطرناکه داربست ساختمونه شغلش که شنیدینم چند نفر از لوله های داربست افتادن مردن ولی من اصلا فکر نمیکنم خدا نکنه بلا به دور بیخود ذهن خودتو مشغول نکن اگه واقعا قبلا حرف زدین راجبش شاید دوباره بتونی بگی 

به نظر من اگه میخواستین اینکارو کنیین باید خیلی وقت پیش میکردین یهو بری به شوهر بیچارت بگی تو داری م ...

منم میگم مرگ دست خداست هرجا باشی سراغ ادم میاد ولی چون درموردش حرف زده بودیم احساس کردم الان جاشه وبهتره از این فرصت استفاده کنم 

ایشالله هیچوقت اون روز نیاد ولی.......