شوهرتون میتونه شما رو ببره محضر یه صلح نامه هست امضا میکنید که تا زمان حیات ملک برای خودش هست شما حقی ندارید بعد از فوت اتوماتیک به نام شما میشه و مالک میشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شوهرم داره میره ماموریت جای خطرناکیه دلم میخاد قبل رفتنش خونه به نامم بزنه ولی ناراحتم اگر بهش بکم چ ...
یعنی پدر مادرش انقد بی وجدانن که به قانون نگاه کنن و از خونه سهم بگیرن؟
کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».
چه جالب نمیدونستم ولی نمیدونم چرا روم نمیشه اینو بگمممممم گرچه تو خانوادم عادیه این چیزااا
خودت راهشو پیدا کن مثلا شوهر من چون خانوادشو میشناسه من گاهی به شوخی میگم اگر نباشی میان منو آواره میکنن اونم مخنده میگه نترس نمیذارم ولی اگر مهریه ات بالاست نگران نباش اولویت با مهریه اس ان شاالله که خدا شوهرتو نگه داره