2777
2789
عنوان

میخام خونه بنامم بزنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم داره میره ماموریت جای خطرناکیه دلم میخاد قبل رفتنش خونه به نامم بزنه ولی ناراحتم اگر بهش بکم چ ...

واااای نکن این فکرارو😖😖😖😖😖😖

یه دونه شوهرشبیه اوزجان دنیز،خرپول که عاشقمه چیه؟؟؟اونم ندارم😔😔😔
شوهرتون میتونه شما رو ببره محضر یه صلح نامه هست امضا میکنید که تا زمان حیات ملک برای خودش هست شما حق ...

چه جالب نمیدونستم ولی نمیدونم چرا روم نمیشه اینو بگمممممم گرچه تو خانوادم عادیه این چیزااا

شوهرم داره میره ماموریت جای خطرناکیه دلم میخاد قبل رفتنش خونه به نامم بزنه ولی ناراحتم اگر بهش بکم چ ...

یعنی پدر مادرش انقد بی وجدانن که به قانون نگاه کنن و از خونه سهم بگیرن؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...////////////////////////    آلبر کامو / یادداشت ها:  با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.».  

وای هنوز هیچیش نشده، نگی یه وقت، اصلا چطور دلت میاد همچین فکری به ذهنت بیاری

این فکر رو یکی زد تو مخم گرچه هنوزم خیلی در گیرم بگم یانه البته قبلنا خودش یه پیشنهاد داداما پی اشو نگرفتمم 

شوهرتون میتونه شما رو ببره محضر یه صلح نامه هست امضا میکنید که تا زمان حیات ملک برای خودش هست شما حق ...

صلح نامه منظور همون وكالته؟ من شنيدم بعد از مرگ وكالت باطل ميشه ايا درسته؟

خالق تو را شاد افريد 🌸🌸آزاد آزادِآفريد🌸🌸پرواز كن تا آرزو ،زنجير را باور مكن🌸🌸

اول به پدر و مادر پسر و بعدش اگر فرزندی ازش بجا موندا... یه قانون مسخره هست که میگه یک هشتم از اشجار و .... به زن میرسه... که خلاصه اش میشه هیچی

چون قافیه تنگ آید، شاعر به جفنگ آید
یعنی پدر مادرش انقد بی وجدانن که به قانون نگاه کنن و از خونه سهم بگیرن؟

مادر نداره فقط یه پدر ولی اینجوری نیستن اتفاقا ولی واقعاادم قابل پیشبینی نیس یه دلهره های دارم نمیدونم چی بگمممنن

چه جالب نمیدونستم ولی نمیدونم چرا روم نمیشه اینو بگمممممم گرچه تو خانوادم عادیه این چیزااا

خودت راهشو پیدا کن مثلا شوهر من چون خانوادشو میشناسه من گاهی به شوخی میگم اگر نباشی میان منو آواره میکنن اونم مخنده میگه نترس نمیذارم ولی اگر مهریه ات بالاست نگران نباش اولویت با مهریه اس ان شاالله که خدا شوهرتو نگه داره

مرا به خاطرت نگه دار... 

شوهرت ازدستت خیلی ناراحت میشه یه وقت بهش نگیا،شماخودتوبذارجای شوهرت فکرنمیکنی زنت بیشتربه فکرپوله تاجون‌ شوهرش،خب عزیزم شمایه دخترداری دیگه نگران چی هستی اگه زبونم لال چیزی بشه اموال همه به دخترت میرسه فکرکنم،بازم میخوای تونت سرچ کن