2777
2789
عنوان

میخام خونه بنامم بزنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 932 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا مشکل ندارم خونه پدری ولی من دختر مستقلی هستم دلم نمیخاد خدای نگرده از این استقلالم کم بشه&nb ...

ان شاالله ک براشون مشکلی پیش نمیاد عزیزم.خیلی براش دعا کن.هرچی مصلحت خداس همون میشه.بسپرش ب خدا.خدا خودش کمک میکنه

ان شاالله ک براشون مشکلی پیش نمیاد عزیزم.خیلی براش دعا کن.هرچی مصلحت خداس همون میشه.بسپرش ب خدا.خدا ...

برام دعا کنید خیلی خیلیییییی مرسی از راهنمایت ممنونم عزیزم

خوب اونجاهم کمتر از سوریه نیستتتت باز خوبه ایرانه ولی سوریه خیلی بده

دقیقا همینطوره.اینجا هم اصلا امنیت نداره.

ی دعا ب نام دعای تیربند تو نت سرچ کن.ب نیت اقات بخون.از ته دلت بخون.ان شاالله ک خدا نگهدارش باشه

دوست عزیز یک هشتم اموال شوهرتون به شما میره که قبل از بقیه وراث از کل اموال کسر میشه ضمن این که مهریه چون مثل بدهی بر گردن مرد هست ، میتونید اول اون رو بگیرید.

ولی من خیلی از سوالتون تعجب کردم. شما حتی اگه بتونید خونه رو یه اسمتون کنید ، نمیتونید در اینده برای بچه هاتون پدری کنید. پس چطور اجازه می دهید که شوهرتون به این ماموریت خطرناک بره. 

هیچ چیزی در این دنیا ارزششو نداره ، که یک بچه رو از داشتن پدر محروم کنه( به صورت اختیاری).