سلام بچه ها بالاخره همستر لیست شد و من هم تونستم سکه هامو بفروشم و به آرزوی دیرینه ام یعنی ۲۰۶ سفید (البته این ۲۰۷ سفیده😂 خب اشکال نداره) برسم. بالاخره میتونم ازین گواهینامم که تا الان بی استفاده بود استفاده کنم و با دوستام برم بیرون و دانشگاه و ... و طعم شیرین مستقل شدن رو بچشم❤ دیگه برا دانشگاه رفتن سوار اسنپ و تاکسی نمیشم😢 نمیدونید چقدر شیرینه همش دوس دارم برم بشینم روی صندلیاش و باهاش برای آینده رویا بافی کنم😅 خدا قسمت همتون بکنه ایشالا🤲
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود