2777
2789
عنوان

اشکالی نداره آمپول نزدم

156 بازدید | 22 پست

سلام 

من این ماه روزی سه تا لتروزول خوردم 

ولی آمپول hcj رو نرفتم بزنم 

به نظرتون اشکالی نداره ؟!

کیست نشه بعدا ؟!

بعد بدون آمپول تأثیر داره برای بارداری ؟!

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 

مرسی ک اصل کاری رو نزدی

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرسی ک اصل کاری رو نزدی

آمپول اصل کاری بود یا قرص🥺

وای الان چیکار کنم ؟!

الهی برسد از جانبِ خدا، مصلحت هایی که آرزویت بود🍀برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌸 🍃 
اگه کیست بشه باید دارو بخوری تا بره؟

نمی‌دونم خودمم 

وای اینکارا چیه میکنیییییمگه الکیهحتی باید سر ساعت معین بزنیچقدر راحتین

آخه من سه شنبه هفته پیش روز ۱۳ سیکلم بود 

دکترم به خاطر تعطیلات نبود که برم پیشش معاینه کنه

چون اول باید معاینه میکرد بعد اگه سایز فولیکولم خوب بود می‌گفت برو آمپول بزن 

برای همین چون پیش دکترم نرفتم و از سایزش خبر نداشتم منم آمپول رو نزدم 

آمپول اصل کاری بود یا قرص🥺وای الان چیکار کنم ؟!

جفتشم باید سرساعت بخوری و بزنی نمیدونم چرا ب حرف دکترتون گوش نمیدین.

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
وای اینکارا چیه میکنیییییمگه الکیهحتی باید سر ساعت معین بزنیچقدر راحتین

شما این دارو رو مصرف کردید ؟!

من فردا میشه روز ۱۷ سیکلم برم بزنم یا فایده نداره دیر شده ؟!

آخه من سه شنبه هفته پیش روز ۱۳ سیکلم بود دکترم به خاطر تعطیلات نبود که برم پیشش معاینه کنهچون اول با ...

نمیدونم ولی بدون امپول فایده نداره 

برو دکتر همینارو بگو یه دل سیر دعوات کنه 

خیلی حرص خوردم برات  اخه خیلی مهمه

.
شما این دارو رو مصرف کردید ؟!من فردا میشه روز ۱۷ سیکلم برم بزنم یا فایده نداره دیر شده ؟!

اره مصرف کردم

فقط اینو میدونم باید بری دکتر اطلاع بدی 

اون باید بگه

چهار دوره لتروزول و آمپول زدم سر ساعت زدم نمیدونم اگه دیر بشه چی میشه 

.
جفتشم باید سرساعت بخوری و بزنی نمیدونم چرا ب حرف دکترتون گوش نمیدین.

قرص ها رو که سر ساعت خوردم 

ماه های پیش هم قرص ها رو سر ساعت خوردم هم آمپول رو همون روز که دکتر گفت زدم

پیام قبلیم رو بخون

چون نرفتم پیش دکترم و سایزش رو نمی‌دونستم منم آمپول رو نزدم 

چون دکتر معاینه میکرد هر ماه اگه سایزش خوب بود می‌گفت آمپول بزن 

قرص ها رو که سر ساعت خوردم ماه های پیش هم قرص ها رو سر ساعت خوردم هم آمپول رو همون روز که دکتر گفت ز ...

عب نداره دیگه کاری ک شده این دفه برو بدکترت بگو امپول نزدی.انشائ الله ک خیره

قرص ها رو که سر ساعت خوردم ماه های پیش هم قرص ها رو سر ساعت خوردم هم آمپول رو همون روز که دکتر گفت ز ...

این دکتری که من پیشش میرم اگه سوال داشته باشی باید بری واتساپ از ماماش بپرسی جواب بده

الان از دوشنبه هفته پیش پیام فرستادم امروز دوبار هم مطب زنگ زدم گفتم پیامم رو بخونید اضطراری هست هنوز که هنوزه پیامم رو نخونده 

منم موندم چیکار کنم

اره مصرف کردمفقط اینو میدونم باید بری دکتر اطلاع بدی اون باید بگهچهار دوره لتروزول و آمپول زدم سر سا ...

شما نتیجه گرفتید از این قرص و آمپول ؟!