2777
2789
عنوان

خبر بارداریمو به خواهرم دادم اما کاری کرد که پشیمونم از گفتن

| مشاهده متن کامل بحث + 2164 بازدید | 77 پست

پست اول دارای خارهای فراوانیست

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

به خواهرم زنگ زدم با خوشحالی بهش گفتم باردارم بخدا اصلا انتظارش و نداشتم چون خیلی خوشحال بودم یهو برگشت بدون اینکه بگه مبارکه و از این حرفا بهم گفت واااا چرا باردار شدی چرا بچه دار شدی یه بچه داشتی من یه دختر شش ساله دارم بخدا سریع پشت هم حرف میزد می‌گفت باز اینو آوردی بچه نیاریا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خواهرم زنگ زدم با خوشحالی بهش گفتم باردارم بخدا اصلا انتظارش و نداشتم چون خیلی خوشحال بودم یهو بر ...

خب چرا اینو گفت خاهرت

زندگیت مشکل داره؟ شوهرت بده؟ وصع مالیت بده؟ ی مشکلی هست دیگه دلسوزیت کرده

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

من تو این دنیا هیچکسو نداشتم که خبر خوش بارداریمو بهش بدم مامانم فوت شده با دوستام در این حد راحت نیستم خانواده شوهرمم که حالا حالا ها نمی‌خوام بگم فقط همین خواهرم بود انقد پشیمونم از گفتنش که حد نداره

نمی‌دونم چرا حس میکنم قضاوت نه ولی حس میکنم حسودی کرده بچه خوبه شیرینی زندگیه مبارکت باشه گلی خانوم

شاهایی ک خواهر رو حسود فرص میکنین ، با کسی اصلا دوست هستید؟

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شاهایی ک خواهر رو حسود فرص میکنین ، با کسی اصلا دوست هستید؟

من گفتم قضاوت نمیکنم فکر میکنم با این صحبت یه همچین چیزی باشه وگرنه کدوم خواهری اینطوری میگه وقتی می‌شنوه خاله میشه در لحظه اول

من تو این دنیا هیچکسو نداشتم که خبر خوش بارداریمو بهش بدم مامانم فوت شده با دوستام در این حد راحت نی ...

خواهر کوچکتر منم امروز خیلی توهین کرد به مادرم خیلی حالم ازش بهم خوردبد دهنه بی ادبه 

تبریک میگم گلم مادرشدن دوباره ات رو انشالله بخوشی وسلامتی بغلش بگیری

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است
من تو این دنیا هیچکسو نداشتم که خبر خوش بارداریمو بهش بدم مامانم فوت شده با دوستام در این حد راحت نی ...

خب چرا ب شوهرت نمیخای بگی 

خودش همه‌کار بوده

اول حرفامو میزنم بعد تک تک جواب میدم من نمی‌دونم به تعیین جنسیت نخ و سوزن ابن سینا قبول دارین یانه ما تو دورهمی بودیم همه این آزمایش و گرفتیم که همه درست در اومده بود برات انجام دادن هی پشت هم دختر میومد بعد یهو همونجا برگشت گفت ااااا دختر را هستی همین یه بچه داری کافیه دیگه نیار این سری هم گفت یه دختر داشتی باز چرا باردار شدی با زبونی بی زبونی میخواست بگه اینم دختره دیگه هی نیار

وای منم همش به خواهرم حرف میزنم میگم یه موقع باز حامله نشی اخه یه پسر ۶ ساله داره

دقیقا اگ بیاد بگه باردارم همینجوری کلی سرزنشش میکنم 😐

التماس دعا
شاید از سر نگرانی گفته چرا باز بچه آوردی.شاید نگران اوضاع زندگی و اقتصادیتون

دنیا با ادمای مثل شما خبلی خوب میشه

من باردارم بخدا انقد حالم بده فقط گریه میکنم از خواهرم انتظارش و نداشتم شاید باورتون نشه هنوز دارم گریه میکنم اصلا اون آدم شاد اول نیستم که انقد ذوق کرد برای بارداریش