2777
2789
عنوان

همه رفتنین

68 بازدید | 8 پست

انگار هرچی سن میره بالاتر ... بااینکه تعداد آدمای بیشتری رو میشناسی اما باکسی اونقدر نزدیک نیسی🥲

برا من یکی مهاجرت کرد کانادا 

یکی استرالیا 

یکی رفت یه شهر دیگه . یکی دیگه دوستای خودشو داره و... در آخر ب نظرم آدم تنهاست و خودشو فقط داره حتی خانواده هم میرن یه روزی و این خیلی غم انگیزه...

شمام اینطورین؟

معلم کوچولو ها👩‍🏫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چی هست ؟چ تاثیری داره؟!

خلاصه وار میگم بدن انسان هفت تا نقطه دریافت انرژی داره که به اونا چاکرا میگن مثلا طرف خواب میبینه که تو خواب از نظر مالی مشکل داره یعنی چاکرای اولش از تعادل خارج شده یا شخصی اگزما میزنه چاکرای خورشیدیش مشکل داره یا فردی که فلج میشه چاکرای ریشش کامل از کار افتاده 

این هفت تا چاکرا در صورتی که فردی مراقبه داشته باشه و در کنارش تهذیب نفس به تعادل میرسه تهذیب نفس به غیبت نکردن قضاوت نکردن دروغ نگفتن فحش ندادن و کنار گذاشتن اخلاقیات بد میگن و شب به شب فرد باید خودشو محاسبه کنه در صورتی که فرد هفت چاکراش پاکسازی شه میتونه برونفکنی اگاهانه داشته باشه و خیلی خوبیای دیگه داره

خلاصه وار میگم بدن انسان هفت تا نقطه دریافت انرژی داره که به اونا چاکرا میگن مثلا طرف خواب میبینه که ...

اگه خواستید میتونم لینک ویدیو یوتیوب اموزش مراقبه و خیلی چیزای دیگه رو براتون بفرستم تو خیلی از مسائل ماورایی که برای فرد پیش میاد میتونه کمک کنه

خلاصه وار میگم بدن انسان هفت تا نقطه دریافت انرژی داره که به اونا چاکرا میگن مثلا طرف خواب میبینه که ...

کانال تلگرامی چیزی دارین که این مورد باشه؟؟!

معلم کوچولو ها👩‍🏫