2777
2789
عنوان

دکوراسیون

68 بازدید | 8 پست

سلام به نظرتون ،فرش را بهتره با پرده ست کنیم یا با مبل؟کدوم‌بهتر میشه؟میخام پرده پانچ سفید بگیرم با دو تا پانچ بغل طوسی،فرش بهتره طوسی باشه یا مبل؟؟؟اگر فرش طوسی باشه ،مبل چه رنگ باشه بهتره؟؟؟

مبل و فرش رو یه رنگ بگیر ، مبل های تکی و کوسن و والان پرده رو باهم ست کن

آخه خوشم نمیاد از مبلای دو رنگ..مبل های الآنم طوسی زرشکی هستن.میخام یکرنگ باشن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید لوازم بزرگ مثل فرش و مبل رو رنگ خنثی انتخاب کنی که تو طوسی انتخاب کردی  ،لوازم ریزتر رو یه رنگ گرم تر انتخاب کنی مثلا الان سبز مده ،اینطوری میتونی هر چند وقت یبار با عوض کردن چندتا چیز کوچیک مثل کوسن و گلدون و… خونت رو همیشه رو مد نگه داری

پرده و فرشتون ست کنید ،مبلتونم جوری باشه که با اونا هارمونی داشته باشه

آره به نظر خودمم پرده و فرش بهتر میشه.فقط با طوسی چه رنگی شیکتره و از مد نمیفته

آره به نظر خودمم پرده و فرش بهتر میشه.فقط با طوسی چه رنگی شیکتره و از مد نمیفته

سلیقه ها متفاوته ولی بنظرم با عنابی قشنگ میشه ،حالا بازم برای اینکه بهتر متوجه بشید گوگل سرچ کنید ببینید کدوم به دلتون میشینه

هر چیزی به وقتش قشنگه؛حتی آدما🦋