2777
2789

خوبه نی نی سایت هست که خانما نشون بدن تو زندگی واقعی چقدر حسودن و چقد تنگ نظرن

طرف تاپیک میزنه دهانه رحمم تنگه میان کامنت میذارن که داری پز میدی یعنی شماها اینقدر ببخشید گشادین یا بدبختین که اینو پز دادن میدونین؟

تاپیک میزنه سفیدم همه میپرن بهش که سفید ها زشتن و ماستن

تاپیک میزنه خوش اندامم میپرن بهش

عکس از خونش میذاره و جمله ی انگیزشی مثل مامالی برین ببینین چند نفر بهش میپرن و پریده بودن که داری پز خونه زندگی تو میدی

چتونه واقعا؟؟ شماها همونایین ک تو خیابون ماشین گرون میبینین بهش فوش میدین که این مال مردم خوره 

چرا اینقدر تنگ نظر و حسودین یکم اروم بگیرین با حسادت موفق نمیشین ولی خوبه که نی نی سایت هست که ما با اینکه ادمارو توش نمیشناسیم ولی میفهمیم چقدر حسادت زنانه زیاده و چقدر بده 

کار به هیچی ندارم دهانه رحم چه ربطی به دهانه واژن داره؟ این ماشالا سطح علمیش خیلی بالا بوده😁

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درسته بعضیا حسودن ولی خب اونی ک میاد تاپیک میزنه من سفیدم بنظرت چ کاری از دست بقیه برمیاد؟😂 خب خوش ب حالت ک سفیدی. بخاطر همین موضوعا ممکنه هیت بگیرن وگرنه همشم حسودی نیس

و خدایی که به شدت کافیست...💚🌱
کار به هیچی ندارم دهانه رحم چه ربطی به دهانه واژن داره؟ این ماشالا سطح علمیش خیلی بالا بوده😁

باور کن خیلیاااا گفتن یکی دو نفر نبود گفتن داری پز میدی حالا بنده خدا داشت میگفت باردار نشدم بابت این موضوع دعا کنین باردار شم میگفتن عاره جالا ک چی میخوای بیایم برات گشاد کنیم ک اینو میگی به خدا همینطوری گفتن

باور کن خیلیاااا گفتن یکی دو نفر نبود گفتن داری پز میدی حالا بنده خدا داشت میگفت باردار نشدم بابت ای ...

مایه تأسفه که یه زن تفاوت دهانه رحم و واژن رو ندونه

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
درسته بعضیا حسودن ولی خب اونی ک میاد تاپیک میزنه من سفیدم بنظرت چ کاری از دست بقیه برمیاد؟😂 خب خوش ...

خب مثلا یکی میاد میگه من زشتم کسی نمیگه چه کاری از دست ما برمیاد فرقش اینه

وای اره زنها بهم خیلی حسودن،تو دوستی با زن ها باید مراقب بود به عنوان ی خانوم میگم،همکترم زل زد تو چشمم گفت من طاقت ندارم تو آنقدر راحت زندگی می‌کنی اصلا شوخی نبود ،شوهر عوضی داشت،من ازش ترسیدم بخدا فاصله گرفتم .

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒

خیر عزیزم احتمالا شما دارین مبالغه میکنین که به همچین تاپیکایی میپرن 

اینجا بعضیا تاپیکاشونو پر از تکبر و انرژی منفیه و به اینا زیاد همچین جملاتی مینویسن من از سال 99تو این سایتم ندیدم این شدت از حسادتو از بقیه

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️