2777
2789

سلام روزتون بخیرلطفاازتجربیاتتون بگین واقعالازم دارم ۶ماه پیش ۳تاسنگ ۱۱و۱۷و۱۸میل داشتم الان شدن ۶یا۷تابااین که رعایت کردم ورزش کردم وزنموپایین اوردم سرکه سیب سرکه انگبین امامثه این که فایده نداره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درد داری؟؟

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

مامان و بابام هر دو عمل کردن عمل خیلی راحتی هست 

کمتر از یک هفته اوکی میشی 

اصلا ارزش ندارد یک روز هم عمل عقب بندازی و درد بکشی

الماسی که برش هاش بیشتره ،توی نور بیشتر میدرخشه پس از برش های روحت ناراحت نباش .

عزیز مادر من عمل کرده بیمارستان کسرا کرج تا چند روز اول نمیتونستد بلند بشه ولی تا ۶ ماه باید کارهاب سنگین نکنی مراقب بشی 

و برای غذا چیز های چرب نخوری من به مادرم ماهی ابپز شده سبزیجات و مرغ ابپزشده و سوپ میدادم و هرروز باید جای عملش پانسمان میکردم روز سومم نتونست بره حموم 

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌