2777
2789
عنوان

بچه هاکسی اینجاصفراعمل کرده لطفاجواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 42 پست
عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا خیلی راحته فقط روز اول یه مقدار درد داری که اونم با شیاف مسکن آروم میشه ب ...

خوب خداروشکریکم خیالم راحت شدخیلی منوترسوندن ازاسهال نمدونم نمتونی چیزی بخوری من همینطوری رژیم دارم کم میخورم ۱۰کیلوبیشترکاهش وزن داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه واقعادارم اذیت میشم مشکلی ندارم میتونم تادوسه ماه حتی رژیم داشته باشم چون ورزش می کنم حتی دکترگفت ...

پس خوبه عمل کن.چون‌ممکنه بهش فشاربیاد و بترکه اونوقت اورژانسی عمل بازمیکنن..ولی خودت بری بالیزر راحت عمل میشی

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
خواهش میکنم عزیزم نه اصلا اینطور نیست من الان ۸ساله عمل کردم هیچ کدوم از این عوارض رو برام نداشت اگ ...

ممنون عزیزم جواب دادین خداخیرتون بده 😘انشاءالله همیشه سالم وسلامت باشین  

خوب خداروشکریکم خیالم راحت شدخیلی منوترسوندن ازاسهال نمدونم نمتونی چیزی بخوری من همینطوری رژیم دارم ...

نه عزیزم اصلا نگران باش فقط ۱۰ روز اولو باید رعایت کنی غذا چرب نخوری بعدشم دیگه رژیم خاصی نداره فقط غذای خیلی چرب نخور 

پس خوبه عمل کن.چون‌ممکنه بهش فشاربیاد و بترکه اونوقت اورژانسی عمل بازمیکنن..ولی خودت بری بالیزر راحت ...

منم نگران همونم انشاءالله عمل می کنم ممنون عزیزم لطف کردی انشاءالله همیشه سالم وسلامت باشی😘

نه عزیزم اصلا نگران باش فقط ۱۰ روز اولو باید رعایت کنی غذا چرب نخوری بعدشم دیگه رژیم خاصی نداره فقط ...

نه من همینطوری رژیم دارم بخاطرتنبلی دارم ورزش می کنم ورژیم دارم ممنون عزیزم ازکمکت لطف کردی