2777
2789
عنوان

یه مشکل مهم تو مدرسه

206 بازدید | 18 پست

من امسال میرم دهم

من خیلی استرس دارم خیلی 

خیلیییییی زیاد سرویس میرم و اگه نرم مثانم به شدددت درد میگیره

یه بار بدون دستور دکتر رفتم بیمارستان و الکی سوند زدم

چون خیییلی درد داشتم اما ادرار نداشتم اصلا 

از اون موقع حساس تر و بدتر شدم چیکار کنم امسال😭😭😭 تکرر دارم صد دفعه میرم

کمرت رو باد کش بزار یه آزمایش هم بده ببین عفونت نداشته باشی

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ندارم یه عالمه آزمایش دادمفک کنم حجم مثانم کوچیکه

پس باد کش بزار کمرت رو هم گرم نگه دار وسایل سنگین هم بلند نکن پسر منم همین مشکل رو داشت بادکش گذاشتم رو کمرش خوب شد

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
نه😭 من مداوم یبوست دارم ببخشید و خیلی اذیت میشم فک کنم مثانم کوچیکه بعد یبوست بهم فشار میاره داغونم ...

چرا نمیری دکتر 

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
نه😭 من مداوم یبوست دارم ببخشید و خیلی اذیت میشم فک کنم مثانم کوچیکه بعد یبوست بهم فشار میاره داغونم ...

برای یبوست هم زیاد میوه بخور ذرت بخور همره غذا آلو  هم مصرف کن برگ زرد آلو وانجیر بخور

دکتر پودر نوشت برا یبوستم بعد گفت مایعات زیاد بخور به خاطر استرس و یبوسته ولی من تو مدرسه وسط کلاس ن ...

تا زمان مدرسه برو درمان کن گلم چیزی نیست که سخت میگیری یک ماه وقت داری مردم عرض یک ماه پیوند عضو میزنند

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
پس باد کش بزار کمرت رو هم گرم نگه دار وسایل سنگین هم بلند نکن پسر منم همین مشکل رو داشت بادکش گذاشتم ...

بعد یه چیزی 

من یه چیز مسخره انجام میدادم خیلی کلیه و مثانمو فشار میدادم تا حس کنم ادرارم خالی شد یا نه

نمیددنم چه مرگم بود

از بیمارستان یاد گرفتم هرچند اون برای معاینه بود که سوند بزنن یا ن

تا زمان مدرسه برو درمان کن گلم چیزی نیست که سخت میگیری یک ماه وقت داری مردم عرض یک ماه پیوند عضو میز ...

باور کنین هر جا میخوام برم مایعات نمیخورم

خشک شدم از بس اب کم میخورم از ترس دستشویی رفتن

باور کنین هر جا میخوام برم مایعات نمیخورمخشک شدم از بس اب کم میخورم از ترس دستشویی رفتن

چرا میپیچونی وقتی نمیری دکتر دیگه فکرت هم درگیر نکن 

بعد یه چیزی من یه چیز مسخره انجام میدادم خیلی کلیه و مثانمو فشار میدادم تا حس کنم ادرارم خالی شد یا ...

نکن بدت عادت میکنه شما چیزهایی رو که گفتم بخور وبادکش هم بزار هر دو مشکلت حل میشه