2777
2789
عنوان

بچه هاکسی اینجاصفراعمل کرده لطفاجواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 160 بازدید | 42 پست
واقعاخیلی استرس دارم بعدش بایدخیلی پرهیز غذایی داشته باشیم

عمل خیلی راحتی 

اصلا نگران نباش 

اگه عمل نکنی هم درد زیادی باید بکشی و هم دچار نارسایی کبدی میشی 

نه اگه سنت کم باشه و جوان باشی همه چی میتونی بخوری 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عمل کردم زودتر عمل کن خودتو راحت کن من دیر عمل کردم سنگ تو مجاریم گیر کردم دوبار عملم کردن

متاسفانه ماارث داریم عمه دخترعموخواهرم هممون داریم من فقط ازعوارض بعدش میترسم

عزیزم بعدعوارض نداشتی مثه اسهال پرهیزغذایی داری یانه

خوب بعدش باید رعایت کنی ک چربی خون نگیری..من خودم الان یکم چربی خون دارم ولی دارم رعایت میکنم ودارومیخورم.اولاش بایدچیزای سبک و کم چرب بخوری  و سرخ کردنی هم نخوری 

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍

مادر من خیلی درد داشت و سنگ درشت داشت و کبد چرب سریع برای عمل رفت قبلش خیلی در میکشید ولی الان راحت شده تا یه مدت پرهیز غذایی داری بعدش خوبه

فقط خداست که حواسش بهمون هست🥲🥺🤌
عمل خیلی راحتی اصلا نگران نباش اگه عمل نکنی هم درد زیادی باید بکشی و هم دچار نارسایی کبدی میشی نه اگ ...

واقعاممنون من الان ۲۸سالمه فقط چون خیلی استرس بهم واردکردن که یاخیلی چاق میشی یاخیلی لاغرمیشی ببخشیدمیگن همیشه اسهالی 

خوب بعدش باید رعایت کنی ک چربی خون نگیری..من خودم الان یکم چربی خون دارم ولی دارم رعایت میکنم وداروم ...

عزیزم منظورهمون یکی دوماه اوله برای چربی وسرخ کردنی؟ اخه الان منوسونوگراف گفت خیلی چربی کبدت کمه حتی ۱هم نیس 

متاسفانه ماارث داریم عمه دخترعموخواهرم هممون داریم من فقط ازعوارض بعدش میترسم

هیچ عوارضی نداره اصلا نگران نباش هم من هم مامانم عمل کردیم اگه عمل نکنی سنگ حرکت میکنه گیر میکنه تو مجاری صفراویت اون وقت باید دوبار عمل بشی من خیلی زجر کشیدم چون سنگ تو مجاریم گیر کرد 

هیچ عوارضی نداره اصلا نگران نباش هم من هم مامانم عمل کردیم اگه عمل نکنی سنگ حرکت میکنه گیر میکنه تو ...

متاسفانه عمه خودمم همین بلاسرش اومده دقیقاداخل مجاریش اومدعمل کردالانم میگه نمیرم صفراموعمل کنم🤦‍♀️

عزیزم منظورهمون یکی دوماه اوله برای چربی وسرخ کردنی؟ اخه الان منوسونوگراف گفت خیلی چربی کبدت کمه حتی ...

اره من الان نزدیک شش ساله عمل کردم .اولاش ک باید حتمن رعایت کنی..منکه همه چیز میخورم الان ولی خوب ممکنه بعد چربی خون بگیری اگه زیاده روی کنی وگرنه مشکلی نیست خودتو راحت کن من خیلی دردمیکشیدم راحت شدم

همسرم و پسرام همه ی زندگیه من😍
ممکنه زیاد تر بشه اما کمتر نهتا کوچیکن با لاپاراسکوپی در بیارین عمم سنگش بزرگ شد اندازه یه تخم مرغ.ع ...

من عزیزم تنبلی تخمدان دارم اماهیچ وقت ضدبارداری نخوردم اماقرصای دوفاستون که پرژسترون هستش چرازیادمصرف کردم اماعلل اصلیش ارثه ماارث داریم 

واقعاممنون من الان ۲۸سالمه فقط چون خیلی استرس بهم واردکردن که یاخیلی چاق میشی یاخیلی لاغرمیشی ببخشید ...

خواهش میکنم عزیزم 

نه اصلا اینطور نیست من الان ۸ساله عمل کردم هیچ کدوم از این عوارض رو برام نداشت  اگه عمل نکنی عوارضش خیلی خیلی بیشتر 

اره من الان نزدیک شش ساله عمل کردم .اولاش ک باید حتمن رعایت کنی..منکه همه چیز میخورم الان ولی خوب مم ...

نه واقعادارم اذیت میشم مشکلی ندارم میتونم تادوسه ماه حتی رژیم داشته باشم چون ورزش می کنم حتی دکترگفت چربی کبدت ۱هم نیس 

متاسفانه عمه خودمم همین بلاسرش اومده دقیقاداخل مجاریش اومدعمل کردالانم میگه نمیرم صفراموعمل کنم🤦‍♀️

عمل لاپاراسکوپی کیسه صفرا  خیلی راحته فقط روز اول یه مقدار درد داری که اونم با شیاف مسکن آروم میشه بعدش دیگه راحت میشی