2777
2789
عنوان

عید بیعد نزدیکه با ماهمصدا باش

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 66 پست
۳۱۳ مرتبه:)

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
قبول باشه ان شاءالله.حاجت روا باشید.با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح، در اجر مضاعفِ نشر این ...

ممنون ان شاءالله

قابل باشم چشم حتما🥲

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خوبی؟😍خوشحال شدم که به یادم بودی این ختمو شرکت کردم بودم ولی بازم ۱۰۰ تا می‌فرستم⁦❤️⁩

سلام عزیزم خوبم تو چطوری 

فدات🥲

ان شاءالله حاجت روا بشی و ب خواسته دلت برسی❤

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

سلام خوبی؟😍خوشحال شدم که به یادم بودی این ختمو شرکت کردم بودم ولی بازم ۱۰۰ تا می‌فرستم⁦❤️⁩

سلام عزیزم خوبم تو چطوری 

فدات🥲

ان شاءالله حاجت روا بشی و ب خواسته دلت برسی❤

قسمت بوده در دور دوم ۳۱۳هزارتایی هم تشریف داشته باشید.دور اول دیروز تکمیل شد شکر خدا.

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

فقط ۵ روز مهلت هست تا توسل و صدای شما هم در جمع هزاران نفری ما برسه به حضرت نرجس سلام الله علیها.

حضور شما افتخار ماست.

قسمت بوده در دور دوم ۳۱۳هزارتایی هم تشریف داشته باشید.دور اول دیروز تکمیل شد شکر خدا.قبول باشه ان شا ...

اره حتما خواسته ی حضرت نرجس بوده که خواستن دوباره شرکت کنم

خداکنه حاجت روا بشم برام دعا کنید⁦❤️⁩

میشه برای رسیدن به حاجتم یه صلوات بفرستید💔
100 مرتبه التماس دعا

قبول باشه ان شاءالله

حاجت روا باشید.

با دعوت از عزیزانتان به این طرح، در اجر مضاعف نشر آن نیز سهیم باشید.

قابل دونستید التماس دعا

سلام ممنون 🏵️ ۱۰۰۰تاان شاالله حاجت روا یی همه

قبول باشه ان شاءالله

حاجت روا باشید.

با دعوت از عزیزانتان به این طرح، در اجر مضاعف نشر آن نیز سهیم باشید.

قابل دونستید التماس دعا

سلام چه جالب.رندوم تگ می کنم و چون دیر به دیر میام اینجا متاسفانه کاربریها به خاطرم نمیمونه.قسمت خود ...

مرسی عزیزدلم محبت داری الهی حاجت روا شی التماس دعا عزیزم 💙

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔