2777
2789
عنوان

عید بیعد نزدیکه با ماهمصدا باش

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 66 پست
@__نبات__ @asemaneporsetareh @رقیهخاتونممم @گلنص

سلام گل 100 مرتبه 

ان شاءالله همهگی حاجت روا بشیم

التماس دعا🤲

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@جان_و_جهانم @_fati_fati

سلام عزیزم😘

ممنونم از دعوتت گل❤

313 تا به نیابت از شما عزیز دل 

الهی حاجت روا و شاد باشی جانم🥰

What we are experiencing now in GAZA unlike anything we have seen before 🖤we are rationing water bottles ;food is be running out ;wounded & sick can not treated 🖤children sit  in the dark in the black out ;At night ; wondering if they will Live to see Morning🖤 یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤زمستان میرود روسیاهی به زغال میماند 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد

سلام عزیزم😘ممنونم از دعوتت گل❤313 تا به نیابت از شما عزیز دل الهی حاجت روا و شاد باشی جانم🥰

فداتشم عزیزم 

مهربون من🥲 

ان شاءالله توام هرچی از الله میخای بهت بده و همیشه خوش باشی❤🥰

من سپردم ب خودش،هر چه الله بخاهد.!)🫠400/6 اگه چیزی خواستی بگی بیا اینجا بگو🫠https://daigo.ir/secret/5484421498

سلام عزیزم با تگ کردنت خاطرات قشنگی که سال ۹۸ عضو شدم و تو تاپیکات تگم میکردی برام زنده شد ۱۰۰۰ مرتب ...

سلام چه جالب.رندوم تگ می کنم و چون دیر به دیر میام اینجا متاسفانه کاربریها به خاطرم نمیمونه.قسمت خودتون هست که در این جمع باشید و باعث افتخار ماست.

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

تو بندگی چو گدایان به شرط مزد مکن...که دوست خود روش بنده پروری داند
سلام گل 100 مرتبه ان شاءالله همهگی حاجت روا بشیمالتماس دعا🤲

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
با دعوت از دوستان و عزیزانتان به این طرح،  در اجر مضاعفِ نشر این توسل بزرگ سهیم باشید.
قابل دونستید التماس دعا

سلام عزیزم😘ممنونم از دعوتت گل❤313 تا به نیابت از شما عزیز دل الهی حاجت روا و شاد باشی جانم🥰

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا

سلام عزیزم100 مرتبه

قبول باشه ان شاءالله.
حاجت روا باشید.
قابل دونستید التماس دعا